Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Administrator
Admin

masculin Numarul mesajelor : 20
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Data de inscriere : 02/03/2008

Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța Empty
MesajSubiect: Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța   Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța EmptyMar Mar 11, 2008 4:44 am

Deținătoarele medaliilor de aur și argint la prestigiosul concurs internațional vor fi incluse în catalogul “Cele mai bune 1000 de vinuri ale lumii”.

Astfel, vinul spumant alb clasic din 2004, produs de compania Lion Gri, a cucerit medalia de aur, iar vinurile roșii “Merlot 2005” al companiei “Chateau Vartely” și “Pinot Noir 2005” al companiei “DK-Intertrade” SRL sunt deținătoare ale medaliilor de argint.
Sus In jos
https://respect.ace.st
Aristocrat

Aristocrat

masculin Numarul mesajelor : 10
Varsta : 43
Stare de spirit : intodeauna caut bere :))
Data de inscriere : 08/03/2008

Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța Empty
MesajSubiect: Re: Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța   Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța EmptyMier Mar 19, 2008 1:56 am

offf tema care doare Laughing eu caatare nu sint mare iubitor de vinuri mai mult ma specializez pe votca si cognak dar si un pahar de vin ar merge la o bucata de carne Very Happy
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța   Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța EmptyMier Mar 19, 2008 8:34 am

Aristocrat a scris:
offf tema care doare Laughing eu caatare nu sint mare iubitor de vinuri mai mult ma specializez pe votca si cognak dar si un pahar de vin ar merge la o bucata de carne Very Happy
Offf, așaaaa-i grea viața asta Smile)) vodka nu-i da vi este ... bucura-te pentru țară ca ultimul timp tot mai des cei de peste hotare aud despre noi și se mai întâmplă și de bine să audă, iar vinul ..... hhhm cred ca degraba schimbăm calificarea dacă dăm de vin bun. Am citit că vodka dăunează la potenție da eu vreau să mai am și copii și încă pe alții să-i ajut să-și facă copii. lol!
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța   Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța Empty

Sus In jos

Trei vinuri fabricate în Moldova au obținut medalii de aur și argint la concursul “Les Vinalies Internationales 2008” din Franța
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Diverse subiecte-
Mergi direct la: