| Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
MapuXyaH4uk
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 34 Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Mier Mar 12, 2008 10:07 pm | |
| Rog frumos ca canalul #Tiraspol sa colaboreze cu #UnbanMD in privinta banurilor si sunt deacord cu toate cerintele si regulele D-voastra.Cu stima managerul canalului MapuXyaH4uk,user MapuXyaH4uk. | |
|
| |
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Mier Mar 12, 2008 10:49 pm | |
| - MapuXyaH4uk a scris:
- Rog frumos ca canalul #Tiraspol sa colaboreze cu #UnbanMD in privinta banurilor si sunt deacord cu toate cerintele si regulele D-voastra.Cu stima managerul canalului MapuXyaH4uk,user MapuXyaH4uk.
Nu am auzit până acum vorbe rele despre acest canal! Aștept părerea altor helperi. | |
|
| |
DonCatanius Forum manager
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 36 Localizare : Chișinău Joburi/Distractii : SpaceRangers2 Stare de spirit : Distrusă Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Mier Mar 12, 2008 11:00 pm | |
| - Renegat a scris:
Nu am auzit până acum vorbe rele despre acest canal! Aștept părerea altor helperi. Renegat, MapuXyaH4uk este prietenul meu, am fost supporter pe acest chan, și te asigur că probleme nu vor fi defapt nici n-au fost.. -=(22:00:07)=- -X- USER: MapuXyaH4uk ACCES: 500 LU -=(22:00:07)=- -X- CANAL: #Tiraspol -- AUTOMODE: None -=(22:00:07)=- -X- VAZUT: in urma cu 0 days, 03:41:44 -=(22:00:07)=- -X- MODIFICAT: *** REGPROC *** (in urma cu 2 days, 03:09:15) -=(22:00:07)=- -X- Sfarsit lista de accese e canal nou SucceS MapuXyaH4uk | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Joi Mar 13, 2008 11:33 am | |
| Il shtiu pe Marihuan4ik.. adik.. neam intersectat oleaq pe mIRC shi la drept vorbind parc e de treaba omu'.. asha ka.. eu la fel sunt pro... | |
|
| |
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Joi Mar 13, 2008 11:48 am | |
| - MapuXyaH4uk a scris:
- Rog frumos ca canalul #Tiraspol sa colaboreze cu #UnbanMD in privinta banurilor si sunt deacord cu toate cerintele si regulele D-voastra.Cu stima managerul canalului MapuXyaH4uk,user MapuXyaH4uk.
Aviz favorabil | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Joi Mar 13, 2008 1:05 pm | |
| - Renegat a scris:
- Aviz favorabil
atunci cred ca se poate de inkis aceasta tema... sau poate o mai lasam.. cine shtie.. poate cineva e kontra.... este cineva contra??? | |
|
| |
dEniSKa
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 36 Localizare : ..In ZBoR.. Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Joi Mar 13, 2008 1:25 pm | |
| Nu sunt contra, dar ramine de modificat un lucru:
MapuXyaH4uk
3 helperi de pe #unbanMD trebuie sa aiba access pe canal.
Vot Pro | |
|
| |
Administrator Admin
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Data de inscriere : 02/03/2008
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd Joi Mar 13, 2008 4:57 pm | |
| Deci DonCatanius are 499.Renegat 450,dEniSKa 450 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd | |
| |
|
| |
| Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd | |
|