| I am Legend | |
|
+8Tocastorm skoliskaia Apelsin4ik back2live dEniSKa Aristocrat Renegat DonCatanius 12 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
DonCatanius Forum manager
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 36 Localizare : Chișinău Joburi/Distractii : SpaceRangers2 Stare de spirit : Distrusă Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: I am Legend Vin Mar 14, 2008 10:13 am | |
| Am privit acest film, este foarte interesant, cu momente culminante. Aș zice că este un film psihologic (personajul principal este singur într-un oraș mare). Vă recomand tuturor să-l vizionați. Regizorul: Francis Lawrence Actori: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan | |
|
| |
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| |
| |
Aristocrat
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : intodeauna caut bere :)) Data de inscriere : 08/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Vin Mar 14, 2008 1:14 pm | |
| Se poate de uitat numai odata mai mult nu e interesant | |
|
| |
dEniSKa
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 36 Localizare : ..In ZBoR.. Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Vin Mar 14, 2008 1:34 pm | |
| Mia placut foarte tare filmul... sooper nna + Will Smith unu din actorii mei preferati ! | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Vin Mar 14, 2008 2:53 pm | |
| insashi ideea filmului cred ca e sooper.. insa tot aranjamentul, adik cum au fost facute efectele (mai ales la oamenii infestati) nu cred ca a fost ceva frumos.. ba kiar din kontra.. daca vretsi sa faceti o komparatsie buna uitatsi-va la filmul "28 zile apoi" (in rusa suna 28 dney spustya).. sorry dar denumirea originala nu o tsin minte.. kiar il recomand akolo ideea filmului e cam aceeashi insa a fost facut cu mai putsine efecte dar mi sa parut mult mai frumos.. (partea a II-a a filmului (28 saptamani apoi) e asha shi asha.. dac doriti sa va uitatsi poftim.. insa nu prea face) | |
|
| |
Apelsin4ik
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 36 Localizare : Chisinau Joburi/Distractii : M.A.I Stare de spirit : bolnav Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Vin Mar 21, 2008 6:59 pm | |
| Ciotkii ... timp pierdut nu a fost. | |
|
| |
skoliskaia
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 40 Localizare : chisinau Data de inscriere : 31/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Lun Mar 31, 2008 6:13 pm | |
| | |
|
| |
Tocastorm
Numarul mesajelor : 23 Localizare : Grecia Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: :D Vin Apr 04, 2008 5:23 am | |
| Super film lam vazut la cel mai mare ecran din europa pt prima data si am ramas intradevar shokat ) si la Patria treb sa fost super dar unde lam vazut sincer dupa efectele care le are filmu totimpu tresarem de frika :D:D deam vroiam sa se termine mai repede :D | |
|
| |
Pipetka
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 38 Localizare : In cautare.... Stare de spirit : neutra Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Vin Apr 04, 2008 1:38 pm | |
| nu mia plakut filmu prea multa fantastica..... | |
|
| |
afrodyta
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 37 Localizare : Chisinau Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Vin Apr 04, 2008 1:40 pm | |
| am auzit multe opinii ....... mie mia plakut dar ..... na vkus i tsvet tovarishia net!!! | |
|
| |
Leo_X
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 39 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: I am Legend Mier Apr 09, 2008 9:48 am | |
| - Aristocrat a scris:
- Se poate de uitat numai odata mai mult nu e interesant
you must to try... i did its ok and in the third time trust me | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: 28 Days/Weeks Later Mier Apr 09, 2008 11:05 am | |
| Mi-a placut ideea filmului "I am a Legend" dar, totusi dupa ce am privit filmul "28 days Later" care de fapt ,dupa parerea mea, are un buget mai mic decat "I am a Legend" dar e cu mult mai reusit si mai frumos si chiar as putea spune ca e mai real..
Deci, celor carora lea placut respectivul film cu Will Smith, Recomand sa priviti "28 days Later" si deja daca nu ve-ti avea ce face ati putea privi si partea a 2-a a filmului (mi-a parut mai putin interesanta decat prima) cu denumirea "28 weeks Later"...
*ambele filme le puteti gasi pe torrentsmd.com (sorry de reclama) | |
|
| |
defect
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 69 Localizare : defects city Data de inscriere : 09/04/2008
| Subiect: Re: I am Legend Mier Apr 09, 2008 7:02 pm | |
| Rusa este interzisă aici! Renegat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I am Legend | |
| |
|
| |
| I am Legend | |
|