Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Basarabia Pămînt Românesc?

In jos 
+2
dEniSKa
DonCatanius
6 participan?i
AutorMesaj
DonCatanius
Forum manager
DonCatanius

masculin Numarul mesajelor : 21
Varsta : 36
Localizare : Chișinău
Joburi/Distractii : SpaceRangers2
Stare de spirit : Distrusă
Data de inscriere : 07/03/2008

Basarabia Pămînt Românesc? Empty
MesajSubiect: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyDum Mar 16, 2008 12:28 am

Sunt curios ce părere aveți la întrebarea: ce suntem? Moldoveni? ruși? Români?
Moldova noastră e pămân Românesc? argumentați-vă răspunsul vă rog Smile
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyDum Mar 16, 2008 12:55 pm

Români..

Ca argumente pentru inceput pot sa zik sa priviti in istorie, dar nu istoria care se scrie acum, adiq istoria integrata... cum invatzam noi la liceu, istoria Rominilor...

Suntem Romini, asa a zis si Mihai Viteazul si Stefan cel Mare.. si pot fi enumerati mai mult.

Ceia ca am fost sub dominatii straine mult timp, nu permite la nimeni sa spun ca suntem rusi sau mai stiu eu ce..

Suntem Romani si Punctum
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyMar Mar 18, 2008 6:15 pm

dEniSKa a scris:
Români..

Suntem Romani si Punctum

Pro!!
Suntem Romani shi mai departe nu cred ca ar trebui discutata tema.. Traim in Moldova dar suntem Romani.. Porcul rus shia bagat nasul in toate oalele shi in fiecare in kare shia bagat nasul s-a straduit sashi impuna limba shi ideile lor prosteshti..

Ultima editare efectuata de catre back2live in Lun Mar 24, 2008 4:47 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Apelsin4ik

Apelsin4ik

Localizare : Chisinau
Joburi/Distractii : M.A.I
Stare de spirit : bolnav
Data de inscriere : 20/03/2008

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyVin Mar 21, 2008 6:26 pm

E o opinie personala pentru fiecare persoana deoarece fiecare vrea se-ar dori cetatenia lui fie ea/el american,braziliana,romana,italian....
Sunt foarte putin oameni ce zic astfel ( Sunt moldovan, si in moldova am sa mor , daii nah de italien,americani,greceni,romani... ) dar nui corect asta omu ar trebui sasi spuna lui in gind ... iar ... parerile nu todeauna sunt binevazute/ascultate de catre ceilalti deoarece nu todeauna iti este placut sa asculti parerea fiecarui ... depilda unu e America dupa nationalitate iar traieste de la 1 an in moldova si aude asa parere Smile .
Sus In jos
http://www.mirc-md.tk
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyLun Mar 24, 2008 4:49 pm

Apelsin4ik, cetatsienii potsi avea multe.. dar patrie, limba natala daor una..
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

feminin Numarul mesajelor : 28
Varsta : 38
Localizare : In cautare....
Stare de spirit : neutra
Data de inscriere : 20/03/2008

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyLun Mar 24, 2008 11:52 pm

hrrrr iaca ma enerveaza asa ceva.. cind oamnei care nu au ideie de politica vb de ea... + k aici se va incepe discriminare si nu cred k e de dorit un lucru pot afirma
de etnie sunt Roman
de nationalitate Moldovean
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyLun Mar 31, 2008 11:12 am

Stimați români folosiți literele ă,â,î,ș,ț Basketball
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
DonCatanius
Forum manager
DonCatanius

Localizare : Chișinău
Joburi/Distractii : SpaceRangers2
Stare de spirit : Distrusă
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? EmptyLun Mar 31, 2008 6:46 pm

Pipetka a scris:
hrrrr iaca ma enerveaza asa ceva.. cind oamnei care nu au ideie de politica vb de ea... + k aici se va incepe discriminare si nu cred k e de dorit un lucru pot afirma
de etnie sunt Roman
de nationalitate Moldovean

Ce nivel de dezvoltare avem în țară, draga mea, "pipetka" eu nu-ți voi lămuri multe și mărunte, vrei să fii convinsă că suntem români? n-ai decît să citești manualul de clasa 7 apoi a 8 ...etc.. și vei înțelege că pământurile noastre erau mereu unite cu excepția timpului cînd eram cuceriți de ruși Razz
Dacă n-ai înțeles pipetka, mai citește odată și înc-odată pînă vei înțelege.

P.S. eu scriu cu "î" ci nu "â" că mii mai comod la tastatură să-l folsesc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Basarabia Pămînt Românesc?   Basarabia Pămînt Românesc? Empty

Sus In jos

Basarabia Pămînt Românesc?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Diverse subiecte-
Mergi direct la: