Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Empty
MesajSubiect: Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1   Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 EmptyDum Mar 16, 2008 2:17 pm

Unicul gol marcat de mijlocașul Andrei Cojocari, care a transformat un penalty în minutul 56, a condus la victoria Zimbrului în fața Sheriffului.

Următoarea poză ne arată cine a condus spre biruință echipa națională "Zimbru" spre victorie împotriva echipei "Sherif"

Un mic reportaj cu Andrei Cojocari

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbru2oo7

Erai emoționat când ai mers să execuți lovitura de la punctul cu var?

- Se simțea un oarecare „tremurici”. Oricum, confruntările dintre Zimbru și Sheriff în campionatul moldovenesc sunt esențiale și comportă un caracter principial. În același timp am înțeles: totul depinde doar de mine. În consecință mi-am stăpânit emoțiile și am înscris. Într-o asemenea partidă nu am avut dreptul să ratez. Mai ales că, Sheriff este echipa, în poarta căreia îmi place să înscriu.

- Zimbru are un mod distinct de a aborda disputele cu Sheriff?

- Acesta este unul din acei adversari, în partidele cu care este necesară o concentrare sporită și o disciplină de fier. Noi am reușit să respectăm indicațiile antrenorului, băieții s-au afirmat pe teren în proporție de sută la sută. Toți suntem foarte bucuroși de victoria repurtată.

- Victoria este meritată?

- Totalmente. Poate chiar și ne-a zâmbit fortuna în anumite momente, dar fără ea în fotbal nu realizezi performanțe. Să ne aducem aminte, că în meciul contând pentru prima etapă, de la Chișinău, Sheriff a reușit egalarea doar în minutul 90.

Poze din cursul meciului victorios a echipei naționale "Zimbru"

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbrudq2

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbru1rw1

Zimbru a obținut victorie cu scorul de 1-0, în meciul cu Sheriff, disputat în deplasare. Meciul a contat pentru etapa a XXI-a din cadrul campionatului R. Moldova. Unicul gol în minutul 56 a fost înscris din penalty de Andrei Cojocari.

Nici suspendarea pentru cumul de cartonașe a experimentaților atacanți Alexei Jdanov și Ara Akobian, nici răceala liceanului Alexandru Beliuga, care s-a integrat din mers în componență, nu au afectat dispoziția Zimbrului în ajunul încăierării cu Sheriff.

Abordarea responsabilă a jocului cu adversarul principial a fost suplimentată și de curajul pe care l-a insuflat tinerilor săi discipoli, antrenorul Alexandr Sevidov. Jucătorii de ieri ai echipei secunde, fără nici un pic de jenă și cu un elan tineresc, au rezistat fotbalului prestat de liderul fotbalului moldovenesc din ultimii ani, demonstrându-și veritabilul său potențial. Vârsta medie a jucătorilor, care au îmbrăcat ieri tricoul “galben-verde”, cu excepția lui Bojan Simic (31 de ani), este de 19,5 ani.

A jucat excelent portarul Adrian Negai, care l-a înlocuit destul de reușit pe Nicolae Calancea, plecat la Krîlia Sovetov. Nu a oferit multă libertate în joc atacanților adversari, nici defensiva chișinăuienilor, unde, de această dată, în centru au evoluat Bojan Simic și Mamuka Lomidze. Linia mediană în frunte cu Andrei Cojocari, care în acest meci a purtat banderola de căpitan, nu doar сă a “stins” infiltrările ofensive ale adversarului, dar și singură a creat periculozitate la poarta opusă. Iar Eugen Sidorenco, evoluând pe post de atacant, nu a permis nici pentru un minut fundașilor tiraspoleni să se relaxeze.

Soarta meciului a fost decisă de un penalty, dictat pentru jocul cu mâna al brazilianului Nadson, după executarea unui corner de către Radu Catană. Andrei Cojocari a marcat de la punctul cu var direct în colțul porții.
Tentativele disperate ale „Sheriffului” de a egala tabela nu au condus la nici o schimbare. Zimbru s-a apărat fără panică, cu siguranță și a condus partida spre un final victorios.

Pentru Zimbru, în Campionatul R. Moldova această victorie în disputa cu Sheriff, a fost prima în ultimii trei ani. La 8 iunie 2005, galben-verzii, de asemenea la Tiraspol, „sheriffii” au fost învinși cu scorul de 3-1.

Datorită victoriei în fața Sheriffului, Zimbru a urcat o poziție în clasament și ocupă în prezent locul patru.

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbru3wv4

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbru4mj4

Portarul Adrian Negai a fost unul din cei mai importanți protagoniști în componența Zimbrilor în meciul împotriva Sheriffului, păstrându-și poarta intactă.

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Negaiue2

- Zimbru a disputat un meci superb. Victoria asupra Sheriffului am reușit să o obținem grație disciplinei de joc, dăruirii complete și spiritului de echipă. Eu sper că învingând Sherifful, noi am bucurat nu doar suporterii noștri, dar și toți amatorii de fotbal din republică. În campionat a reapărut intriga și lupta pentru campionat și cupă se va înteți. Întâlnirea acesta a demonstrat: în turneul nostru - echipe invincibile nu sunt.

- Mulți te numesc eroul meciului...

- Nu ași putea afirma că meritul acestui rezultat îmi aparține doar mie. Toți jucătorii Zimbrului au evoluat la un nivel înalt.

- Când a apărut încrederea că Zimbru poate învinge Sherifful?

- După golul marcat am simțit că nu vom rata victoria. Ni s-a acordat o șansă, și a trebuit să luptăm până la final, pentru a învinge.

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbru5pe9

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbru6gh3

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Zimbru7kn5

Alexandr Sevidov, antrenor principal Zimbru: „Onoare și elogii pentru tinerii noștri jucători”

Leonid Kuciuk, antrenor principal Sheriff: „Generația de jucători care a venit la Sheriff, nu poate juca pentru rezultat”

Alexandr Sevidov, antrenor principal Zimbru:

- Noi am învins, după opinia mea, cea mai piternică echipă a momentului din R. Moldova. Onoare și elogii pentru tinerii noștri jucători, care, fiind inferiori la capitolul experiență, dar și în multe ale componente ale măiestriei fotbalistice, astăzi au reușit să demonstreze, că dăruirea excesivă se poate solda și cu rezultat. Pentru unii, victoria noastră poate părea accidentală. Rămâne să așteptăm, atunci, când altcineva va învinge întâmplător Sherifful. Când în acțiunile noastre ofensive participă minimum cinci-șase jucători, despre ce fel de tactică defensivă poate fi vorba? Da, nu ne-au reușit toate, au fost multe greșeli individuale. Dar din punct de vedere tactic, echipa a evoluat practic impecabil. La noi nu au fost rupturi între linii, echipa își putea rapid restructura jocul, atât pe verticală, precum și pe orizontală.

- Cum, după părerea Dvs, va influența victoria echipei Zimbru, intriga în continuare în campionat și la planurile formației Dvs, în particular?

- Acum cel mai important este să păstrăm această dispoziție combativă, deoarece mentalitatea jucătorilor noștri este extrem de periculoasă. Altfel spus, ei se pot relaxa, ceea ce nu e permis în fotbal și se sancționează imediat. În ceea ce privește intriga campionatului, eu cred, că actualmente, putem vorbi despre o intrigă doar între Sheriff și Dacia.

- Cine a fost cel mai bun în lotul echipei Dvs?

- De obicei nu evidențiez nici un jucător. Dar în acest meci, s-a remarcat excelent portarul Negai. Mi-au plăcut mult prin dăruirea de care au dat dovadă, iar în anumite momente, și prin jocul matur, Catan și Sidorenco.

Leonid Kuciuk, antrenor principal Sheriff:

- În echipă au venit jucători noi, care încearcă să aplice în practică tradițiile victorioase ale clubului. Însă nu întotdeauna dorințele coincid cu realitățile. Unii fotbaliști încă nu au crescut până la tradițiile victorioase. Ei încă au multe de demonstrat. Astăzi am asistat la un meci straniu. El ne-a deschis ochii pentru a vedea multe lucruri. Generația de jucători care a venit la Sheriff, nu poate juca pentru rezultat. În consecință – rezultatul meciului cu Zimbru. Eu sper căți voi readuce pe acești jucători la realitate, și ei vor juca totuși pentru rezultat, și nu se vor plânge tuturor, că lor nu li se permite să joace, că ei, cum se mai spune, se „rătăcesc”. Pe terenul de fotbal ei trebuie să arate cum pot juca.

Le dorim din partea noastră cele mai mari succese și un bun viitor spre calea victoriei echipei "Zimbru" cu sincere felicitări pentru acest câștig cheers cheers cheers
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Varsta : 36
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1   Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 EmptyDum Mar 16, 2008 4:27 pm

Cit de tare nu as vrea sa spun, dar la ora actuala Sherif e cea mai buna echipa al Moldovei
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1   Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 EmptyMar Mar 18, 2008 6:07 pm

dEniSKa a scris:
Cit de tare nu as vrea sa spun, dar la ora actuala Sherif e cea mai buna echipa al Moldovei

cred ca sunt de acord cu parerea ta... zimbru ink mai are de papat multa kasha pan la sherif..
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Varsta : 36
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1   Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 EmptyMar Mar 18, 2008 9:47 pm

Cel mai tare imi pare rau, stiti de ce, modul sau in genere finantzarea Serifului e la un nivel multtt mai mare ca la Zimbru... de aici si nivel de joaca e mai bun, jucatori straini... conditii posibil mai bune...
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1   Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 EmptyLun Mar 31, 2008 10:00 am

dEniSKa a scris:
Cel mai tare imi pare rau, stiti de ce, modul sau in genere finantzarea Serifului e la un nivel multtt mai mare ca la Zimbru... de aici si nivel de joaca e mai bun, jucatori straini... conditii posibil mai bune...

Finanțarea "Da" sunt deacord, dar nu este corectă părerea privind jucătorii străini, oare nu putem învăța fotbaliștii noștri să joace la nivel mai înalt și mai bine? Tot firea noastră omenească și invidia este o piedică pentru dezvoltarea normală a celor ce ne înconjoară, cum observăm că cineva se ridică, îl tragem înapoi la fund, pe deasupra îi mai hânchim vreo doi pumni peste cap să nu se mai ridice degrabă. Plus la aceasta de câte ori anul trecut am fost la fotbal (stadionul "Zimbru") mereu vedeam vreo 7-8 mii de locuri libere, pe când banii câștigați de la vânzarea biletelor este asemeni o sursă pentru echipele "Zimbru". Susțineți producătorii autohtoni și v-om fi mari și vestiți.
Iar de această noutate chiar m-am bucurat.
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
Tocastorm

Numarul mesajelor : 23
Localizare : Grecia
Data de inscriere : 06/03/2008

MesajSubiect: .   Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 EmptyMar Apr 01, 2008 6:34 am

Very Happy:D eu expert namana Very Happy:D:D jucat la Olympiakos Very Happy:D asa ca Renegat oricum nu am dori sa facem fotbalistii nostri sa promoveze straini vor fi si nu uita ca cei mai buni fotbalisti din moldova joaca peste hotare acum fotbalul nu se joaca pt frumusetze dar a devenit bissnes Very Happy asa ca tot ce se face in fotbal este pt bani si cu bani tot ce se cistiga sunt bani Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1   Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1 Empty

Sus In jos

Noutăți Sportive Fotbal - Zimbru --- Sherif 0-1
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Diverse subiecte-
Mergi direct la: