Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ban pe #moldova

In jos 
+3
Aristocrat
DonCatanius
dEniSKa
7 participan?i
AutorMesaj
n
Vizitator

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyMar Mar 18, 2008 9:34 pm

Salut la toti - toti care citesc acest mesaj. Nu stiu daca l-am postat unde trebuie, dar sper sa fie unde trebuie. Deci, am o...sa-i zic obiectie referitor la cum sunt date unele banuri, si mai ales reason-ul pentru ele. Ma refer la mine, concret, si banul dat de un oarecare deniska. Mai jos este textul logului, dupa el vor urma anumite comentarii:

Log:

[15:39] <@Imke> [DonCatanius`] Basarabia pamant ROMANESC!
[15:39] <@Ulma> [DonCatanius`] Basarabia pamant ROMANESC!
[15:39] <finderr> Smile))
[15:39] <finderr> o venit patrioty
[15:40] <+dEniSKa> finderr ai ceva contra la patriotzi
[15:40] <+dEniSKa> ?
[15:40] * Joins: Garofita (garofita@host-static-212-0-208-103.moldtelecom.md)
[15:40] <finderr> dEniSKa-nu
[15:40] <finderr> da tu ai ceva impotriva mea?
[15:40] <+dEniSKa> atunci s kakva ... asa replici
[15:40] * Joins: BEPPE_SICILI (BEPPE_ITAL@host41-67-dynamic.13-79-r.retail.telecomitalia.it)
[15:40] <+dEniSKa> plea.. numa sa nu tacetzi
[15:40] <+dEniSKa> smf
[15:40] <finderr> dEniSKa-s kakva...ce?
[15:40] * Parts: iul25 (nelutu@77.209.116.71)
[15:40] <finderr> ftete
[15:40] <finderr> Smile))))
[15:40] <+dEniSKa> spune ma si tu ceva ... da gindestete
[15:40] * Joins: dani_spain (~andi_22@137.pool85-50-126.dynamic.orange.es)
[15:40] <finderr> zic ce vrey
[15:41] <+dEniSKa> finderr s kakova hera
[15:41] <finderr> it's a free country
[15:41] <+dEniSKa> iti place
[15:41] <finderr> dEniSKa - s moevo
[15:41] <finderr> da tie iti place?
[15:41] <+dEniSKa> finderr nu i idi guleai
[15:41] * Joins: Mariana12 (D2004@91.90.126.83)
[15:41] * Ulma sets mode: +b Marian???!*@*
[15:41] <finderr> dEniSKa-sam pashol:))))
[15:41] * Mariana12 was kicked by Ulma (Banned: Acest Nick Este Folosit de Boti/Drone Daca nu esti Bot/drona schimba nick`ul sau adreseaza-te pe #UnbanMD / Set By MD-Boy on 12/03/2008 10:54:02)
[15:41] <+dEniSKa> minte da doamne la lume
[15:41] <finderr> gyleati estestvenno
[15:41] <finderr> da, dale doamne
[15:41] <+`Nervnaia`> :DDDDD
[15:41] <finderr> da mai dale si bani
[15:41] * Joins: alfonsikita (XXX@89.149.84.0)
[15:42] <finderr> `Nervnaia`
[15:42] <+`Nervnaia`> nie bani voua minte
[15:42] * Joins: vinipooh (~fcsghlhj@host-static-212-0-206-12.moldtelecom.md)
[15:42] <+`Nervnaia`> Very Happy
[15:42] * Joins: gycu-i_unu (~gycu-i_un@82.158.60.146.dyn.user.ono.com)
[15:42] <finderr> tu ai c.. frumos, tia niq
[15:42] <+dEniSKa> `Nervnaia` mersy, da minte imi ajunge cit am
[15:42] * Joins: Eliza18 (NatalieVVS@82-47-130-6.cable.ubr09.brad.blueyonder.co.uk)
[15:42] * Imke sets mode: +b eliza??!*@*
[15:42] * Eliza18 was kicked by Imke (Banned: Acest Nick Este Folosit de Boti/Drone Daca nu esti Bot/drona schimba nick`ul sau adreseaza-te pe #UnbanMD / Iurake)
[15:42] <finderr> Smile)))
[15:42] <finderr> dEniSKa
[15:42] <+dEniSKa> finderr gura
[15:42] <finderr> poate e prea multa?
[15:42] <+dEniSKa> nna
[15:42] <+`Nervnaia`> dEniSKa }{}{ ma bucur
[15:42] <finderr> Smile)))))))))))))))
[15:42] <+dEniSKa> sa nu te vad ca te adresezi la mine
[15:42] <+`Nervnaia`> finderr xexe....cum asha?
[15:42] <+`Nervnaia`> Very Happy
[15:42] <finderr> dEniSKa-asta e vorba de om cu minte, sa inteleg...
[15:42] <finderr> daca toti oamenii cu minte asa vb, atunci vnature dale doamne
[15:42] <+dEniSKa> finderr ti cam nu iti ajunge...
[15:43] <+`Nervnaia`> finderr eu bani vreu nna Very Happy
[15:43] * Full123 re all Smile}
[15:43] <finderr> dEniSKa-gura, sa nu te vad ca te adresezi la mine
[15:43] <finderr> Very Happy
[15:43] * Joins: {alex_16 (~Sandu_emi@host-static-212-0-201-127.moldtelecom.md)
[15:43] * parazitu` sets mode: +b {alex_16!*@*
[15:43] * {alex_16 was kicked by parazitu` (Blacklisted- O revizuire a vocabularului/comportamentului este intotdeauna binevenita)
[15:43] <+dEniSKa> mde..a.a.
[15:43] * Joins: Maria-Ca (springer@89.137.141.123)
[15:43] * Ulma sets mode: +b Maria???!*@*
[15:43] * Maria-Ca was kicked by Imke (Banned: Acest Nick Este Folosit de Boti/Drone Daca nu esti Bot/drona schimba nick`ul sau adreseaza-te pe #UnbanMD by alligator)
[15:43] <finderr> stii tu tare ce-mi ajunge si ce nu:)))
[15:43] <+dEniSKa> finderr sa te iei de minutza cu englisroze
[15:43] <finderr> pronitzatelinii ti moi:))))
[15:43] <+dEniSKa> sau cum acolo
[15:43] <+dEniSKa> parca sunteti de la o mama
[15:43] <finderr> dEniSKa-da cine e ala (aia)?
[15:43] * Joins: Radu19 (prabir@194.9.8.44)
[15:43] * Imke sets mode: +b Radu??!*@*
[15:43] * Radu19 was kicked by Imke (Banned: Acest Nick Este Folosit de Boti/Drone Daca nu esti Bot/drona schimba nick`ul sau adreseaza-te pe #UnbanMD / By MD-Boy 08/03/2008 16:06:11)
[15:44] * Joins: _Larisa_ (~mary@87.235.88.244)
[15:44] * X sets mode: +l 159
[15:44] * Quits: Baistruk (malii_@Baistruk.users.undernet.org) (Read error: EOF from client)
[15:44] <+dEniSKa> finderr nu stiu, dar tu dai dovada prin comentariile tare
[15:44] <+`Nervnaia`> karo4e...
[15:44] <+`Nervnaia`> gura nafig tati
[15:44] <+`Nervnaia`> Very Happy
[15:44] <+dEniSKa> fara sens
[15:44] <finderr> dEniSKa-dau dovada de ce anume??
[15:44] <+dEniSKa> doar ca sa nu taci..
[15:44] <finderr> da, si de ce tre sa tac?
[15:44] <finderr> ca asa zici tu?
[15:44] <+dEniSKa> finderr tu cu tot esti prost, ? fiecare fraza ta tio repet de citeva ori
[15:45] <finderr> dEniSKa-faq
[15:45] <finderr> nu ma stii
[15:45] * Joins: baistruk (malii_@85.134.216.236)
[15:45] * Parts: gycu-i_unu (~gycu-i_un@82.158.60.146.dyn.user.ono.com)
[15:45] <finderr> asa ca nu psti
[15:45] <finderr> ok?
[15:45] <+dEniSKa> finderr 1 nu pizdesk
[15:45] <+dEniSKa> da vorbesk
[15:45] * Quits: who`am`i (~radik@Fellows.users.undernet.org) (Ping timeout)
[15:45] <finderr> nu, omul "vorbeste" atunci cind stie despre ce vb
[15:45] <finderr> dar cind habar nare, dar face afirmatii
[15:45] <finderr> anume atunci psteste
[15:45] * Joins: ddd-girl (~ddd-girl@Zasranka.users.undernet.org)
[15:45] <+dEniSKa> finderr dejtept tare ?
[15:45] * parazitu` sets mode: +v ddd-girl
[15:46] <finderr> imi ajunge
[15:46] <+dEniSKa> nu cam se vede
[15:46] * Quits: Aiurita23` (~ricki@89.41.161.91) (Read error: Connection reset by peer)
[15:46] <finderr> de ce intrebi, iti lipseste?
[15:46] <+ddd-girl> parazitu` ms mult Very Happy }{
[15:46] <+dEniSKa> finderr hai hai ... cautate
[15:46] <+ddd-girl> dEniSKa finderr hilow Very Happy
[15:46] <finderr> finderr-sigur ca nu poti vedea, daka nai nivelul meu:)))
[15:46] <+`Nervnaia`> hai taceti odata )))
[15:46] <alfonsikita> sal moldova
[15:46] <+`Nervnaia`> finderr si dEniSKa linistitva...
[15:46] <+ddd-girl> `Nervnaia` }{}{}{}{ Very Happy
[15:46] <finderr> dEniSKa-se incep amenintarile, ca s-au terminat argumentele?Smile
[15:46] <+`Nervnaia`> ddd-girl pretik }{}{}{}{
[15:46] <+dEniSKa> finderr atunci tuteo de aici, daca te crezi mai presus ca toti
[15:46] <finderr> Smile)))))
[15:46] <+dEniSKa> si nu zaibi poporul
[15:46] * Quits: baistruk (malii_@85.134.216.236) (Registered)
[15:46] * Joins: baistruk (malii_@Baistruk.users.undernet.org)
[15:46] <finderr> iaka se incepe
[15:47] <finderr> 1. cine esti tu sami zici unde sa stau
[15:47] <@parazitu`> dEniSKa finderr relax ambii
[15:47] <finderr> 2. de cind reprezinti poporul?Smile)))
[15:47] <+`Nervnaia`> pfffff
[15:47] <+`Nervnaia`> linisti-va
[15:47] <finderr> eu is relaxat:)))
[15:47] <finderr> iaka daca `Nervnaia` mi-ar face si un masaj
[15:47] <finderr> in general ar shi kliovo
[15:47] <+`Nervnaia`> finderr razme4talsea :DDDD
[15:48] * +PuiKutza show me baby that I dont know how how can I start to see inside the fall
[15:48] * +ddd-girl voice la padruji Very Happy
[15:48] <+`Nervnaia`> ddd-girl drept Smile)
[15:48] <finderr> apropo, au fost spuse 2 cuvinte indecente, si toti se fac a nu le fi observat
[15:48] <Xdream> fhdj
[15:48] * X sets mode: +b *!*@92.114.149.165
[15:48] * finderr was kicked by X ((dEniSKa) 1. Te inveti a vorbi mai frumos. 2. Inavatza si sa nu ofensezi lumea ! Succes !)

Deci, problema ar consta in urmatoarele chestii:

1. In cadrul acestei, sa-i zic asa discutii, nu m-am adresat direct lui (deniska), deci interventia sa, la fel si remarcile ulterioare, de genul: du-te de pe acest canal (e treaba mea pe ce canal stau, si mii profund indiferent de ce "recomanda" unii) sunt lipsite de sens.

2. Daca in reason tot se mentioneaza "ofensa", iata si ofensa:

+dEniSKa> finderr tu cu tot esti prost"

3. In decursul monologului sau, a scris cuvinte indecente: "pizdesk", "nu zaibi". Banul mi-a fost dat anume atunci cind am atras atentie asupra acestui fapt. Deci, ori e regula pentru toti, ori nu e - daca e pentru toti, sa fie respectata de toti, daca e doar pentru unii, la ce bun mai exista.

Multumesc pentru atentie.
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Varsta : 36
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyMar Mar 18, 2008 9:58 pm

1. Da am zis si asa cuvinte, pentru ca mai enervat..

2. Cind zici ceva gindestete, nu trasni asa din pod.

3. Inainte sa zici la altii cum vorbesk eu, atrage atentie la tine, modul in care te exprimi si ce anume zici.

4. Eu socot ca am procedat corect.

5. Zici ca nu respect regulile.. hmm.. de ce ? pentru ca ti-am dat ban ca mai ofensat, si rizi de mine...

P.S. sa-ti dau vriun e-mail la admini, poate le trimiti si lor logul, si poate treci in locul me... Desteptule
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
DonCatanius
Forum manager
DonCatanius

masculin Numarul mesajelor : 21
Localizare : Chișinău
Joburi/Distractii : SpaceRangers2
Stare de spirit : Distrusă
Data de inscriere : 07/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyMar Mar 18, 2008 10:15 pm

1. Deniska, te-a ofensat? unde? parcă n-am găsit așa ceva, doar am văzut că tu-l ofensai.
2. Dacă ești @ cu 200 asta nu înseamnă că trebu să fii mai mîndru și cu nasul în sus față de simpli useri.
3. Tu singur ai început cearta, singur l-ai provocat.
4. Durata ban-ului e prea mare.
5. Pe #unbanMD în loc să-i ajuți, sau să-i oferi o șasnă să-și spună părerile, sau să primească ajutor de la alți @ te-ai folosit de acces într-aiurea:

Log de pe #unbanMD după cîteva minute după incident

[15:50] * Joins: finderr (finderr@92.114.149.165)
[15:50] * X sets mode: +b *!*@92.114.149.165
[15:50] * finderr was kicked by X ((dEniSKa) 1. Te inveti a vorbi mai frumos. 2. Inavatza si sa nu ofensezi lumea ! Succes !)

6. Nici finderr n-a fost aici sfînt, dar totuși doresc să fie scos ban`ul sau să fie micșorată pedeapsa cît mai mult!

Așteptăm părerea @ mai mari Smile

P.S. Fără supărare Denis, eu doar țin la dreptate...
Sus In jos
Aristocrat

Aristocrat

masculin Numarul mesajelor : 10
Varsta : 43
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Stare de spirit : intodeauna caut bere :))
Data de inscriere : 08/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyMier Mar 19, 2008 1:26 am

1 Densika oamenii se mai mai gresesc si vb urit kiteodata,cine stie poate erai oleajka beat sau vreo depresie ceva,parerea mea trebuia un kick apoi ban daca mai apareau vb Question
2 Deniska nu tu te-ai dat acc ca sa-l stergi asa usor (tu stii despre ce vb) la urma urmei se termina totul cu un suspend si gata.Eram si noi kindva in anii vostri fierbinti si mai faceam greseli.
3 finderr da tu sii om si nu enerva lumea ca nu toti is kenti de-a tai kum ma numesti tu pe mine ar trebui sa intselegi ca oamenii se mai streseaza mai au probleme,vezi ca reactioneaza neadecvat sii mai blind shtoli si lasa omu in pace da nu sari cu sapa la avioane Laughing
Sus In jos
finderr

masculin Numarul mesajelor : 2
Varsta : 74
Data de inscriere : 18/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Raspuns   Ban pe #moldova EmptyMier Mar 19, 2008 11:12 am

To deniska:

1. Atrage foarte bine atentia cum s-a inceput chestia asta: nici nu ma adresasem direct tie, m-am adresat lui DonCatanius, si i-am zis "patriot" - e problema si treaba mea, cum ii spun, sau cum imi spune el mie, atita timp cit ma mentin in limitele regulilor - parerea mea este ca poti sa intervii atunci ori ma adresez direct tie (ceea ce evident nu a fost cazul), sau cind in general, incalc regulile, zicind spre exemplu un cuvint indecent (ceea ce iarasi evident nu a fost cazul, caci "patriot" nu este indecent).

2. Nu e necesar sa ma inveti pe mine reguli de gindire, sau de viata, sau oricare altele: pot spune orice doresc, cit de bizar sau inadecvat nu ti s-ar parea tie asta, atita timp cit nu incalc vreo regula stabilita - nu cred ca in competenta ta intra "filtrarea" a tot ceea se se scrie - tu poti "filtra" luind ca criteriu incalcarea unei careva reguli, nimic mai mult.

3. Atrag atentie foarte bine la modul in care ma exprim si ce anume zic: dupa ce ai intervenit total "nevtemu", inca m-ai si ofensat, numindu-ma "prost".

4. E insuficient sa socoti, e mai necesar si sa prezinti ceva dovezi mai convingatoare.

5. De ce nu respecti regulile? Cel putin din 2 motive, le-am enumerat in primul meu post: 1) M-ai ofensat primul, numindu-ma "prost" 2) Ai scris 2 cuvinte indecente, in forma nevualata: "pizdesc" si "zaibit" - sa le fi scris un user obisnuit, zbura imediat, chiar dupa primul, nemaireusind sa-l scrie si pe al doilea. Si o chestie foarte interesanta: banul mi l-ai dat fix peste 2 secunde dupa ce am atras atentie asupra acestui fapt - stranie coincidenta, zau. Exista regula: de a nu scrie cuvinte indecente, da? Deci, daca aceasta regula, atunci ea trebuie sa se refere la toti, indiferent ca sta @ la ei in fata sau au acces: regula e pentru toti. Dar insa daca exista unii, pe care aceasta regula "nu-i atinge", care chipurile au "imunitate" la ea, atunci in general nu vad sensul existentei acestei reguli: cum poti sa banezi pe cineva pentru cuvinte indecente sau ofensa, cind singur ofensezi si scrii maturi? Iar faza cu "rizi de mine", nu tine deloc: tu nu poti vedea fata mea pe mirc, daca rid eu sau nu, iar semnul "Smile", oricind este inserat, si in orice numar de semne, nu constituie sub nici o forma motiv de ban.

P.S. Da pentru ce email la admini, daca deja am scris aici. Eu iata singur acum caut pe google emailul la BBC si CEDO, sa le scriu lor sa nu ne mai ia in UE in urmatorii 100 de ani. In locul tau nu vreau, am alt loc mai "caldutz", da mersi de propunere oricum.

to Aristocrat: 3. Se vede foarte clar din log cine a inceput toata "casha", si asta nu sunt eu. Si faza ca-ti spun "kent" e doar in gluma: niciodata, si nici acum nu intentionez sa fac apel la asta, adica sa am careva "poblajki"-am scris aici pentru cred ca s-a comis un abuz, atit. Faza cu oamenii se streseaza: da sigur ca inteleg, ma sresez si eu, dar din cite imi pot da seama, faptul ca cineva are acces sau are @ in fatza, nu inseamna ca el are doar anumite avantaje, dar in primul rind are responsabiltiati. Kick-ul sau ban-ul se da pentru incalcari concrete, si dispozitia sau stresul persoanei cu acces nu tre sa influenteze asupra banurilor. Astfel, orice chirurg ar putea afirma: am facut operatia de-a oaia si a murit pacientul pentru ca....pentru ca nu aveam dispozitie, si datimi pace. Sau alt exemplu: mergi cu masina, nu incalci nimic, te opreste unu din politia rutiera si iti spune ceva de genul: uite, nu ai incalcat nimic, da te-am oprit ca am dispozitie proasta si "ti popal mne pod goreaciuiu ruku", scoate 50$" - reactia ta care ar urma e clara.

O zi buna tuturor.
Sus In jos
MD-Boy

MD-Boy

masculin Numarul mesajelor : 4
Varsta : 37
Localizare : Romania, Tg-Jiu
Data de inscriere : 17/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyMier Mar 19, 2008 11:14 am

fiinder: Pe viitor ce te rog eu sa incerci sa scoti ironia din cuvintele tale, Si nu te mai certa pe canal... "Cel mai destept cedeaza"

dEnIsKa Esti prea impulsiv te aprinzi rpd... Nu e bine Ignore *!*@* Smile

In caz ca am deranjat pe cineva nu a fost intentionat, a fost doar parerea mea.

Cu respect MD-Boy
Sus In jos
finderr

masculin Numarul mesajelor : 2
Varsta : 74
Data de inscriere : 18/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Raspuns   Ban pe #moldova EmptyMier Mar 19, 2008 12:31 pm

to MD-Boy: Da, recunosc, unoeri exista o anumita ironie in ceea ce spun (scriu), si ce,e o crima asta?Smile Mai ales cind acea ironie se adreseaza unei persoane concrete, pe care poate o cunosc si pot sa ma adresez cum doresc, si folosind orice cuvinte doresc, evident, atita timp cit ma mentin in limita regulilor stabilite. Si nu cred ca e normal sa intervina cineva si sa-mi indice cum sa ma adresez unei persoane sau alta, atita timp cit nu incalc nici o regula. Nu ma cert cu nimeni, doar discut, si pe canal, si aici, adica imi expun parerea-nu sunt deprins sa tac, mai ales atunci cind stiu ca am ceva de spus si cind stiu ca am dreptate. De ce sa tac, pentru ca ma tem? Si cedarea la care te-ai referit trebuia sa fie una de frica?: dupa ce deniska a zis ceva de genu "hai, hai, cauto", la mine ce, trebuiau sa inceapa a tremura genunchii de frica unui ban?Smile Uite, nu au tremurat, poti sa ma blamezi pentru asta? Smile. Fiecare are conceptia sa referitor la ceea ce inseamna a fi "destept", si ce presupune asta: nu sunt deprins sa ma iau dupa fraze general acceptate (proverbe, zicatori, etc), caci nu intotdeauna ele oglindesc adevarul sau pozitia mea personala.
Sus In jos
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyMier Mar 19, 2008 8:53 pm

parera mea e ca nici unul nici altul nu a fost corect

deniska.. real omul nu sa adresat la tine shi daca nu erai in dospozitsie finderr ku nik nui de vina.. shap.. daca shtii ca nu eshti in dispozitsie shi te mai enervezi repede ap trebuia sa dai ignore shi bye... sau un kick ban shi bye.. nu aveau sa apara astfel de probl

finderr.. da tu shi ti leji di om daca vezi ca nu e in toane bune.. el shi asha nu era in toane shi tu ink iai mai jukat pe nervi.. respect fatsa de oameni nu inseamna doar insultarea shi injuratura... ai stresat omu asa ca cred banul tsia fost acordat pe dreptate

parerea mea e ka ar trebui de schimbat reasonul banului shi totul se asheaza pe lokurile sale.. dar insashi banul de lasat la lokul lui
Sus In jos
Re
Vizitator

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyJoi Mar 20, 2008 10:20 am

to back2live:

In primul rind, imi pare ca te cam contrazici putin:) :"real omul nu sa adresat la tine", "da tu shi ti leji di om daca vezi ca nu e in toane bune" - daca eu nu m-am adresat lui, ci el s-a adresat mie, atunci cum am putut eu sa ma "leg" de el? Cine s-a adresat primu, acela dupa ideie si s-a "legat", logic nu? Nu am eu nimic cu dispozitia cuiva, si nu cred ca un ban poate fi justificat din prisma ca cineva nu are dispozitie: parerea mea este ca persoana care are puterea de a bana tre sa fie obiectiva si impartiala, da nu sa se lase condusa de emotii: ai incalcat regula, ai ban, nu ai incalcat-o-stai sanatos pe canal, si dispozitia cuiva aici nepriciom. Dar e de-a dreptul bizar sa ai acces si, in afara faptului ca te bagi intr-o discutie straina, cind nu esti vizat direct (ceea ce banuiesc ca nu constituie o careva incalcare, dar oricum nu e frumos, si "stresul" cuiva nu constituie o justificare, caci asa toti am zice maturi cu duiumul si le-am justifica prin lipsa de dispozitie, timpul urit de afara, sau orice altceva), dar si inca sa ofensezi primul, urmindu-ti ofensa de 2 cuvinte indecente, pentru ca mai apoi reasonul la banul dat mie sa fie anume "pentru ofensa". Zici ca ar trebui de schimbat reasonul banului, si atunci care ar fi ala: "finderr nu a tacut cind trebuie" sau "popal pod razdaciu cind cineva cu acces avea nu avea dispozitie"?Smile Oricum, thanks pentru participare si opinie.
Sus In jos
back2live

back2live

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyJoi Mar 20, 2008 11:49 am

Re a scris:
to back2live:

In primul rind, imi pare ca te cam contrazici putin:) :"real omul nu sa adresat la tine", "da tu shi ti leji di om daca vezi ca nu e in toane bune" - daca eu nu m-am adresat lui, ci el s-a adresat mie, atunci cum am putut eu sa ma "leg" de el? Cine s-a adresat primu, acela dupa ideie si s-a "legat", logic nu?

Paremise una dintre aceste fraze luate intre ghilimele a fost adresata tsie shi alta lui Deniska.. dar sa te legi de el nu inseamna ca tu primul sa incepi.. fie ca a inceput primul discutsia Deniska.. insa tu ai kontinuat-o.. (daca taceai filosof ramaneai) shi ai vazut ca se enerveaza.. de ce nu teai linishtit dar lai provokat mai departe?? eu spre exemplu avand acc itsi faceam la fel.. chiar daca avea am in rezultat un suspend bun.. insa crede-ma ca din partea mea avea sa fie aceeashi reactsie..

Re a scris:
Nu am eu nimic cu dispozitia cuiva, si nu cred ca un ban poate fi justificat din prisma ca cineva nu are dispozitie: parerea mea este ca persoana care are puterea de a bana tre sa fie obiectiva si impartiala, da nu sa se lase condusa de emotii: ai incalcat regula, ai ban, nu ai incalcat-o-stai sanatos pe canal, si dispozitia cuiva aici nepriciom.

Shtii.. incearca sa mai citeshti printre randuri.. regulile sunt scrise la general daca nai observat.. shi cred ca daca neam conduce direct dupa ceea ce scrie in reguli ash putea provoka p/e oricine la sfada shi sa ofensez pe oricine (crede-ma ca ofensa nu consta numai de a injura pe cineva.. nu inkurka 2 lucruri..).. tu ai ofensat shi pe tine teai injurat.. Ma mai repet! se poate de ofensat o persoana fara a spune makar o injuratura.. shap.. canalul e creat p/u a crea oamenilor buna dispozitsie shi o convorbire intre ei la fel pozitiva... insa tu ce ai facut?
[15:42] <+dEniSKa> sa nu te vad ca te adresezi la mine
[15:42] <finderr> dEniSKa-asta e vorba de om cu minte, sa inteleg...
[15:42] <finderr> daca toti oamenii cu minte asa vb, atunci vnature dale doamne
[15:43] <finderr> dEniSKa-gura, sa nu te vad ca te adresezi la mine

omul itsi spune destul de clar shi direct.. sa nu te adresezi la el!! nu cred ca avea sa ajunga la tot asta daca te opryay la timp.. insa tu TE LEGI de el shi il provoci la sfada..

Re a scris:

dar si inca sa ofensezi primul, urmindu-ti ofensa de 2 cuvinte indecente, pentru ca mai apoi reasonul la banul dat mie sa fie anume "pentru ofensa".

"[15:43] <finderr> dEniSKa-gura," asta deja e o ofensa.. asha ca nu fi tare convins in cuvintele tale.. Deniska tea injurat ca deja nu te putea suporta shi tu iarashi mai departe nui dai pace.. deci.. ofensa a mers de la tine.. dupa ce ca raspuns ei primit o ofensa + injuratura..

Re a scris:

Zici ca ar trebui de schimbat reasonul banului, si atunci care ar fi ala: "finderr nu a tacut cind trebuie" sau "popal pod razdaciu cind cineva cu acces avea nu avea dispozitie"?Smile Oricum, thanks pentru participare si opinie.

NU cred ca ar fi ceva de genul "p/u ofensa | provocare la cearta | crearea atmosferei negative pe canal.. care + la toate mai streseaza si altsi utilizatori"

acum team lamurit sau eshti atat de limitat ca inkat nu vezi sensurile mesajelor pe care tsi le scrie lumea ci vezi doar sensul direct al cuvintelor?
Sus In jos
Re:
Vizitator

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyJoi Mar 20, 2008 12:42 pm

to back2live:

1. Da, am continuat discutia, pentru ca aveam de spus si de replicat, si ce e cu asta? Observ ca la fel ca MD-Boy faci referinta la un, nush, sa-i zic proverb "daca taceai filosof ramineai" (a lui a fost ceva de genul "desteptul cedeaza primul"), si i-am replicat si lui, si iti mai spun si tie odata: nu imi iau ca baza a actiunilor asa numitele proverbe, sau zicatori, sau whatever: nu vreau sa fiu filosof, si nu vreau sa cedez, si daca sincer, imi este profund indiferent ce va crede cineva ca urmare a acestui fapt. Si mai ales nu am vrut sa cedez atunci cind am fost amenintat "hai, hai cauto" - daca sa citim si aici printre rinduri, nu cumva poti depista o amenintare, care si ea poate fi interpretata ca ofensa, sau ca abuz, sau ca orice alta incalcare? Te cred ca din partea ta avea sa fie acceasi reactie, cind (si daca) vei avea posibilitatea, sa nu intirzii sa ti-o manifesti (reactia).

2. Ceea ce apreciezi tu ca "provocare", nu sunt decit replicile mele la ceea ce spunea el, nimic mai mult: replicam, pentru ca nu cred ca exista vreo regula, fie stipulata expres, fie sugerata printre rinduri, care sa mentioneze ca eu ar trebui sa tac la un moment dat, si am spus mai sus nu odata: nu am de gind sa tac de frica, de frica banului, sau de frica ca dispozitia proasta a cuiva se va reflecta asupra mea, sau din orice alt motiv. Din cite am inteles, ai vrut sa-mi sugerezi o situatie de genul urmator: merge un om pe drum, si vede in calea sa un ciine (sa nu se interpreteze nimic gresit, nu fac nici o comparatie, vreau doar sa-mi ilustrez ideea), si stie ca ciinele asta e rau. Deci, dupa sugestia ta, acel om trebuia so coteasca, sa inconjoare, doar ca sa nu treaca pe alaturi de acel ciine, ca sa nu fie in pericolul de a fi muscat. Dar el s-a pornit si mers direct, ok?, A mers pentru ca are dreptul sa mearga, ca asa vrea el, sa nu cedeze, si daca ciinele il va musca, atunci ciinele va suporta consecintele, caci mai exista si hingheri, desi cam rari. Uite asta e situatia.

Daca sa ne referim la o provocare, in general, atunci cind ea are loc, de fapt, atunci da, acela care provoaca, trebuie avut in vedere-si la inceput e normal sa i se dea un kick, deci daca aveam cu adevarat sa provoc pe cineva cu acces, maxim ce meritam, e dintii un kick. Dar ce a fost in situatia mea, desi nu am provocat? Au fost cuvinte indecente, ofensa, ban pe moldova, si apoi, ca sa mi se sugereze ca "nasul mi s-a sters de tot", si ban pe unbanmd. Da, provocarea atunci cind exista, e condamnabila in sine, dar ea nu justifica cuvintele indecente, ofensele, sau banuri in lantz.

Cum sunt, limitat sau nelimitat, e treaba mea personala, cum iti par-imi este profund indiferent, si pot vedea la fel de bine si pe rinduri, si printre rinduri.
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyJoi Mar 20, 2008 12:47 pm

back2live

cred ca ajunge. sa spus totul, cred ca a inteles ca nu am placerea sa se adreseze la mine.
Sus In jos
back2live

back2live

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyJoi Mar 20, 2008 3:14 pm

To Finderr:

Totul a fost spus.. shi parerea mea shi a ta.. shi raspunsul tau spre parerea mea.. ku ceva poate nu sunt de acord dar nu voi mai replika nimik deoarece lumea citind ishi va face singura concluziile.. p/u mine tema data este deja inkisa..
Sus In jos
Re
Vizitator

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyDum Mar 23, 2008 4:56 pm

to Apelsin4ik:

Yea, right...Ceva de genu "ai primit o palma, intoarce si celalalt obraz". Omul trebuie respectat atunci cind merita acel respect, si nu oricind.
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyDum Mar 23, 2008 10:37 pm

To : Re

pentru cine faci atita teatru, sa linistit tot.. ce mai doresti ssa demosntrezi ? tot nu inteleg ?
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyDum Mar 23, 2008 10:48 pm

Am studiat eu atent logul.
1. În locul lui Deniska nici nu mă gândeam mult asupra pașilor sau cum să procedez, deoarece a încercat să facă glume pe baza patriotismului lui DonCatanius, deși toți vedem că ultimul timp încercăm să evităm ofensarea națiunii și depunem ceva eforturi pentru a apăra cinstea. Finder a dorit să dovedească că e foarte deștept, totodată provocând această ceartă și folosind ofense.
2. Deniska a procedat corect - părerea mea, unica încălcarre că a folosit înjurătura pe timp de zi.

Deniska respect. Exclamation
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
back2live

back2live

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyLun Mar 24, 2008 4:19 pm

Renegat a scris:
Am studiat eu atent logul.
1. În locul lui Deniska nici nu mă gândeam mult asupra pașilor sau cum să procedez, deoarece a încercat să facă glume pe baza patriotismului lui DonCatanius, deși toți vedem că ultimul timp încercăm să evităm ofensarea națiunii și depunem ceva eforturi pentru a apăra cinstea. Finder a dorit să dovedească că e foarte deștept, totodată provocând această ceartă și folosind ofense.
2. Deniska a procedat corect - părerea mea, unica încălcarre că a folosit înjurătura pe timp de zi.

Deniska respect. Exclamation

daca sa gandim din acest considerent.. atunci.. da.. Respect Deniska, shi finderr, f***!
Sus In jos
Aristocrat

Aristocrat

masculin Numarul mesajelor : 10
Stare de spirit : intodeauna caut bere :))
Data de inscriere : 08/03/2008

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova EmptyLun Mar 24, 2008 6:01 pm

Parerea mea este ka topicu tre sa fie inkis prea mult ceos la o tema in zadar!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ban pe #moldova Empty
MesajSubiect: Re: Ban pe #moldova   Ban pe #moldova Empty

Sus In jos

Ban pe #moldova
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Propuneri. Obiecții. Întrebări curente.-
Mergi direct la: