Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ )

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Tocastorm

Numarul mesajelor : 23
Localizare : Grecia
Data de inscriere : 06/03/2008

Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ ) Empty
MesajSubiect: .   Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ ) EmptyMar Apr 01, 2008 6:47 am

oi da da Very Happy:D:D iak luatz exemplu de la mine eu is cel mai desciplinat Very Happy:D:D:D
ajajajajajaja Very Happy:D sau nu?
Basketball
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

feminin Numarul mesajelor : 28
Varsta : 38
Localizare : In cautare....
Stare de spirit : neutra
Data de inscriere : 20/03/2008

MesajSubiect: Re: Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ )   Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ ) EmptyMar Apr 01, 2008 4:15 pm

Tocastorm a scris:
oi da da Very Happy:D:D iak luatz exemplu de la mine eu is cel mai desciplinat Very Happy:D:D:D
ajajajajajaja Very Happy:D sau nu?
Basketball

lauda-ma gura k tioi da friuptura... Very Happy
Sus In jos
Tocastorm

Numarul mesajelor : 23
Localizare : Grecia
Data de inscriere : 06/03/2008

MesajSubiect: .   Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ ) EmptyMier Apr 02, 2008 4:06 am

da da Pipetka Very Happy:D da si am zis eu rau? Smile) eu exemplu am dat Very Happy:D:D:D:D:D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ )   Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ ) Empty

Sus In jos

Cu predilectie, in atentia OPeratorilor ( @ )
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Propuneri. Obiecții. Întrebări curente.-
Mergi direct la: