| Poate fi propus #Mdfriends | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Apelsin4ik
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 36 Localizare : Chisinau Joburi/Distractii : M.A.I Stare de spirit : bolnav Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Poate fi propus #Mdfriends Joi Mar 20, 2008 6:41 pm | |
| Socot ca canalu poate face parte din canale frumoase . si e vestit mai ales de majoritatea cu toateca nu are mai mult de 40-50 useri .
Cu stima Apelsin4ik.! | |
|
| |
mandrei
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 40 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: re Vin Mar 21, 2008 11:09 am | |
| - Apelsin4ik a scris:
- Socot ca canalu poate face parte din canale frumoase . si e vestit mai ales de majoritatea cu toateca nu are mai mult de 40-50 useri .
Cu stima Apelsin4ik.! Apelsin4ik, pana la urma asta se vrea a fi o cerere de colaborare intre canalul #unbanmd si #mdfriends, sau doar ne-ai adus la cunostinta pe ce "loc" se situeaza canalul tau ? | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Poate fi propus #Mdfriends Vin Mar 21, 2008 4:28 pm | |
| dac sincer nici io nam intseles ce anume a vrut sa scrie Apelsin4ik prin acest post insa.. daca a vrut sa fie in lista canalelor cu care colaboreaza UnbanMD atunci io sunt PRO
PS:cu toate ca deja am pe el acc de 400 | |
|
| |
Apelsin4ik
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 36 Localizare : Chisinau Joburi/Distractii : M.A.I Stare de spirit : bolnav Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: Poate fi propus #Mdfriends Vin Mar 21, 2008 5:53 pm | |
| Mandrei - Vreau sa colaboreze cu canalul de help #unbanMD ( asa ii mai concret ) ? Back2live - nu ai atins gindul. | |
|
| |
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Poate fi propus #Mdfriends Dum Mar 23, 2008 8:35 pm | |
| - Apelsin4ik a scris:
- Socot ca canalu poate face parte din canale frumoase . si e vestit mai ales de majoritatea cu toateca nu are mai mult de 40-50 useri .
Cu stima Apelsin4ik.! Salut, părerea mea este că acest canal poate fi acceptat. Regulile să fie respectate. Limbajul lasă de dorit. | |
|
| |
dEniSKa
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 36 Localizare : ..In ZBoR.. Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Poate fi propus #Mdfriends Dum Mar 23, 2008 10:44 pm | |
| - Apelsin4ik a scris:
- Mandrei - Vreau sa colaboreze cu canalul de help #unbanMD ( asa ii mai concret )
Nimic nu am contra, dar Apelsin4ik cred ca se putea formula si mai bine cererea.. plus ca paremise est si un anume formular, adiq model cum se face.. Oricum nu am nimic contra.. ca sa colaboreze. Pro | |
|
| |
Administrator Admin
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Data de inscriere : 02/03/2008
| Subiect: Re: Poate fi propus #Mdfriends Dum Mar 23, 2008 10:54 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poate fi propus #Mdfriends | |
| |
|
| |
| Poate fi propus #Mdfriends | |
|