| Un pic de ajutor pt help-eri | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mask
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Un pic de ajutor pt help-eri Joi Mar 06, 2008 12:34 am | |
| O să vă dau câteva comenzi ajutătoare, mă rog dacă o să aveți ceva nelămuriri cum să le folosiți mai bine mă puteți contacta. Să începem : //say $os $version $mircdir : iti spune vers la win , directorul unde are mirc și ce versiune de mirc folosește; //say $ip : iti spune ip persoanei respective; /msg x lbanlist #chan *!*ip poti vedea de ce are ban persoana respetivă dacă este dat prin x, include și nivelul pe care este dat; //!say $iif($readini($mircini,text,quit),$readini($mircini,text,quit),Fals) : îți spune ce mesaj are la quit; //!emailaddr newone@ | //!identd on myname | //!server eu.undernet.org: îi schimbi identul cu reconectare automată. Dacă o folosești comanda asta, spui să între după pe #unbanMD; Sper că nu mai trebe comenta-tă : Quit: Pentru a schimba un mesaj de quit aplica următorii pași: Pasul 1. mIRC Tools => Options (ALT & O) => IRC => Messages => Quit Message -> Aici introduci un text decent (eg. Bye). Pasul 2. Copy & Paste: //!quit Bye | //!server eu.undernet.org: Mă rog sunt mai multe, mă repet nelămuriri dacă sunt /q plictisit` și bineinteles o să vă ajut. | |
|
| |
mask
| Subiect: mandrei te bat :) Mar Mar 11, 2008 11:40 pm | |
| Baga nene si comanda pentru helperi ca sa faca /ame exclusiv pe canalul #unbanmd. Multumesc hacere )Daca te uiti atent in scriptul de il ai o sa vezi ca ai pe undeva pe la script 2 parca este pus comanda : /alias /ame { set %exclude #G&G #chan #chan | set %output $1- | set %x 1 | while (%x <= $chan(0)) { if ($chan(%x) !isin %exclude) { describe $chan(%x) %output } | inc %x 1 } } Unde scrie chan hachare treci unbanmd:) O sa te coste o bruneta ) | |
|
| |
dEniSKa
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 36 Localizare : ..In ZBoR.. Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri Mier Mar 12, 2008 12:17 am | |
| poate multe le stiam dina stea, dar oricum mersi mult pentru ajutor... :bravo: | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri Mier Mar 12, 2008 5:07 pm | |
| Adresare catre mask
scrie pls o comanda care ar opri timer-ele, sa faca unload la script shi dupa shi sa le shtearga.. eu am una da nush daca lucreaza...
//timer* off unload -rs .remove | /echo -a Done!
pls uite-te shi imi spui shi tu parerea... Multsumesc anticipat... | |
|
| |
mandrei
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 40 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri Mier Mar 12, 2008 6:08 pm | |
| - back2live a scris:
- Adresare catre mask
scrie pls o comanda care ar opri timer-ele, sa faca unload la script shi dupa shi sa le shtearga.. eu am una da nush daca lucreaza...
//timer* off unload -rs .remove | /echo -a Done!
pls uite-te shi imi spui shi tu parerea... Multsumesc anticipat... de ce ne injuri mah? ) vb pe limba noastra! peace | |
|
| |
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri Mier Mar 12, 2008 8:02 pm | |
| aloooo offtoperii băgăm in cuptor ca purcel umplut pentru paști avem în alte parte loc pentru discuții de astea | |
|
| |
mask
| Subiect: Uite-ti si raspunsul , vulpito :) Vin Mar 14, 2008 3:58 pm | |
| Adresare catre mask
//timers off | unload -rs <script name > | /echo -a done
Sa nu uiti sa specifici numele scriptului | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri Vin Mar 14, 2008 4:03 pm | |
| senikyu zeri ma4 | |
|
| |
dEniSKa
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 36 Localizare : ..In ZBoR.. Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri Vin Mar 14, 2008 10:48 pm | |
| mask, daq nu tii greu... in afara de google.com zii vreo adresa web, de dorit in romina, dar si engleza nui strasniq, unde poti gasi asa comenzi, si in genere info despre scripting mai mult si mai interesant...
mersi anticipat | |
|
| |
mask
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri Dum Mar 16, 2008 4:28 pm | |
| daq nu tii greu... in afara de google.com zii vreo adresa web, de dorit in romina, dar si engleza nui strasniq, unde poti gasi asa comenzi, si in genere info despre scripting mai mult si mai interesant...
eu unul personal folosesc mai mult www.astalavista.com, ma rog te mai poti uita si pe google, sunt fffmulte forumuri de scripting. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri | |
| |
|
| |
| Un pic de ajutor pt help-eri | |
|