Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Un pic de ajutor pt help-eri

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
mask

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 06/03/2008

Un pic de ajutor pt help-eri Empty
MesajSubiect: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyJoi Mar 06, 2008 12:34 am

O să vă dau câteva comenzi ajutătoare, mă rog dacă o să aveți ceva nelămuriri cum să le folosiți mai bine mă puteți contacta.
Să începem :
//say $os $version $mircdir : iti spune vers la win , directorul unde are mirc și ce versiune de mirc folosește;
//say $ip : iti spune ip persoanei respective;
/msg x lbanlist #chan *!*ip poti vedea de ce are ban persoana respetivă dacă este dat prin x, include și nivelul pe care este dat;
//!say $iif($readini($mircini,text,quit),$readini($mircini,text,quit),Fals) : îți spune ce mesaj are la quit;
//!emailaddr newone@ | //!identd on myname | //!server eu.undernet.org: îi schimbi identul cu reconectare automată. Dacă o folosești comanda asta, spui să între după pe #unbanMD;
Sper că nu mai trebe comenta-tă : Quit: Pentru a schimba un mesaj de quit aplica următorii pași: Pasul 1. mIRC Tools => Options (ALT & O) => IRC => Messages => Quit Message -> Aici introduci un text decent (eg. Bye). Pasul 2. Copy & Paste: //!quit Bye | //!server eu.undernet.org:
Mă rog sunt mai multe, mă repet nelămuriri dacă sunt /q plictisit` și bineinteles o să vă ajut.
Sus In jos
mask

MesajSubiect: mandrei te bat :)   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyMar Mar 11, 2008 11:40 pm

Baga nene si comanda pentru helperi ca sa faca /ame exclusiv pe canalul #unbanmd.
Multumesc hacere Smile)

Daca te uiti atent in scriptul de il ai o sa vezi ca ai pe undeva pe la script 2 parca este pus comanda :
/alias /ame { set %exclude #G&G #chan #chan | set %output $1- | set %x 1 | while (%x <= $chan(0)) { if ($chan(%x) !isin %exclude) { describe $chan(%x) %output } | inc %x 1 } }
Unde scrie chan hachare treci unbanmd:)
O sa te coste o bruneta Smile)
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Varsta : 36
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyMier Mar 12, 2008 12:17 am

poate multe le stiam dina stea, dar oricum mersi mult pentru ajutor... :bravo:
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyMier Mar 12, 2008 5:07 pm

Adresare catre mask

scrie pls o comanda care ar opri timer-ele, sa faca unload la script shi dupa shi sa le shtearga.. eu am una da nush daca lucreaza...

//timer* off unload -rs .remove | /echo -a Done!

pls uite-te shi imi spui shi tu parerea...
Multsumesc anticipat...
Sus In jos
mandrei

mandrei

masculin Numarul mesajelor : 6
Varsta : 40
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyMier Mar 12, 2008 6:08 pm

back2live a scris:
Adresare catre mask

scrie pls o comanda care ar opri timer-ele, sa faca unload la script shi dupa shi sa le shtearga.. eu am una da nush daca lucreaza...

//timer* off unload -rs .remove | /echo -a Done!

pls uite-te shi imi spui shi tu parerea...
Multsumesc anticipat...

de ce ne injuri mah? Smile)
vb pe limba noastra!
peace Razz
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyMier Mar 12, 2008 8:02 pm

aloooo Smile offtoperii băgăm in cuptor ca purcel umplut pentru paști Smile avem în alte parte loc pentru discuții de astea Razz
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
mask

MesajSubiect: Uite-ti si raspunsul , vulpito :)   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyVin Mar 14, 2008 3:58 pm

Adresare catre mask

//timers off | unload -rs <script name > | /echo -a done

Sa nu uiti sa specifici numele scriptului
Sus In jos
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyVin Mar 14, 2008 4:03 pm

senikyu zeri ma4 Laughing
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Varsta : 36
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyVin Mar 14, 2008 10:48 pm

mask, daq nu tii greu... in afara de google.com zii vreo adresa web, de dorit in romina, dar si engleza nui strasniq, unde poti gasi asa comenzi, si in genere info despre scripting mai mult si mai interesant...

mersi anticipat
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
mask

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri EmptyDum Mar 16, 2008 4:28 pm

daq nu tii greu... in afara de google.com zii vreo adresa web, de dorit in romina, dar si engleza nui strasniq, unde poti gasi asa comenzi, si in genere info despre scripting mai mult si mai interesant...

eu unul personal folosesc mai mult www.astalavista.com, ma rog te mai poti uita si pe google, sunt fffmulte forumuri de scripting.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un pic de ajutor pt help-eri   Un pic de ajutor pt help-eri Empty

Sus In jos

Un pic de ajutor pt help-eri
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Propuneri. Obiecții. Întrebări curente.-
Mergi direct la: