Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

R. Moldova e pe locul 115 în lume

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Administrator
Admin

masculin Numarul mesajelor : 20
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Data de inscriere : 02/03/2008

R. Moldova e pe locul 115 în lume Empty
MesajSubiect: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume EmptyMar Mar 11, 2008 4:51 am

DUPĂ INDICELE DEZVOLTĂRII UMANE

R. Moldova ocupă locul 115 în lume în cel mai nou clasament al ONU privind dezvoltarea umană, coborând cu două poziții față de anul trecut, arată ediția 2005 a Raportului mondial cu privire la dezvoltarea umană, dat publicității miercuri de către ONU. Ieri, raportul a fost lansat și la Chișinău de către biroul din Moldova al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Clasamentul a fost realizat de ONU în urma evaluării a 177 de țări, luând în calcul trei indici de bază: speranța de viață, nivelul de educație și valoarea PIB pe cap de locuitor. R. Moldova se află cu mult în urma statelor din Europa, fiind depășită, inclusiv, de către toate țările-membre ale CSI, exceptând Tadjikistanul (locul 122). Vecinii noștri, România și Ucraina, ocupă locurile 64 (o avansare de cinci locuri față de 2004) și, respectiv, 78 (în coborâre cu opt locuri). Dintre țările ex-sovietice pe cea mai bună poziție se află Estonia (38). Rusia este plasată pe locul 62, față de 57 în 2004. Locul întâi ca dezvoltare umană îl deține Norvegia, urmată de Islanda, Australia și Luxemburg, iar în coada clasamentului se află Burkina Faso, Sierra Leone și Nigerul.
Autorii raportului constată că în ultimii 15 ani indicele dezvoltării umane pentru R. Moldova s-a redus considerabil, în mare măsură, din cauza scăderii PIB, o tendință caracteristică pentru majoritatea țărilor CSI. În schimb, țările noi intrate în UE și cele candidate la aderare înregistrează o îmbunătățire constantă a indicelui dezvoltării umane.
Documentul PNUD a apărut cu o săptămână înainte de summitul anual ONU de la New York, care va constitui, potrivit autorilor documentului, o „ultimă șansă” pentru liderii lumii de a-și îndeplini angajamentele de a reduce sărăcia pe plan global până în anul 2015.

Alina Țurcanu,

TIMPUL
Sus In jos
https://respect.ace.st
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Varsta : 36
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume EmptyJoi Mar 13, 2008 1:30 pm

Hmmm... atunci carei surse sa cred ? Timpul sau Infotah...

Si de la ce data este o informatie si alta ? daq se poate ?
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume EmptyJoi Mar 13, 2008 1:41 pm

Categoric nu plasăm nimic în rusă și să folosim aici kirilika este interzis!
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
Apelsin4ik

Apelsin4ik

masculin Numarul mesajelor : 21
Varsta : 36
Localizare : Chisinau
Joburi/Distractii : M.A.I
Stare de spirit : bolnav
Data de inscriere : 20/03/2008

MesajSubiect: Re: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume EmptyVin Mar 21, 2008 6:40 pm

cite unul cite doi ... toti ramanem mici si neputinceioshi mai ales ca nimeni nu a pune bani pentru tara Smile din populatie ... dar oamenii sai aduni e inca si mai greu ... dar ramane doar sa aduni oamenii si nu 1000-2000 dar multi multi , pentru a ridica statul moldovei in top trebu ridicata in picioare toata populatie ... dar din cauza majoritatii oamenilor (bishilor) care nu se poarta frumos si nici nu stiu a vb normal ... noi pierdem ... mai ales cind ei pleaca peste hotare si fac probleme ... dar oricum majoritatea ar trebui sai rupa sfirku la asa oameni si sa le puie pe o cale normale de vietuire ...
Sus In jos
http://www.mirc-md.tk
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume EmptyLun Mar 24, 2008 4:41 pm

Apelsin4ik! DA?? serios?! da tu ai incercat vreodata sa faci asa ceva?
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume EmptyLun Mar 31, 2008 10:20 am

Apelsin4ik a scris:
nici nu stiu a vb normal ... noi pierdem ...

Fără supărare și ofensă, atrage atenția la limbajul tău, vezi cum te exprimi și câte greșeli faci în propoziție. N-o să mă crezi dar după ce scriu aici ceva, recitesc de 2-3 ori propozițiile, replicile, pentru a găsi greșeli și redacta, și numai după aceasta apăs butonul Trimiteti, crede-mă sunt sincer.

PPL hai să începem critica de la noi înșine, pe urmă trecem la vecini și ceilalți care ne înconjoară
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume EmptyLun Mar 31, 2008 10:45 am

Renegat a scris:

PPL hai să începem critica de la noi înșine, pe urmă trecem la vecini și ceilalți care ne înconjoară

De acrod Viorel.. chiar le spun oamenilor "multumesc" din suflet cand imi spun ca am gresit undeva.. deoarece atunci pot sa mai iau un minus al meu si sa-l transform in + Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: R. Moldova e pe locul 115 în lume   R. Moldova e pe locul 115 în lume Empty

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ban pe #moldova

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Diverse subiecte-
Mergi direct la: