Apelsin4ik
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 36 Localizare : Chisinau Joburi/Distractii : M.A.I Stare de spirit : bolnav Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Adminii atentie va-rog! Lun Mar 31, 2008 3:27 pm | |
| Un pic de atentie... iata tot ma uit prin topice... si vad ca in mai multe topice mesajele mele sunt rase... dece ? oare... am jignit pe cineva sau am zis ceva urat... ? imi pare ca nu! kako.... ce fel de moderator:) strege mesajele.. .ce fel de obicei ... ? astept raspunsul. in caz contrar ma voi abtine pe viitor sa vizitez forumu. cu toate ca il cunosc pe Viorel. Deloc nu-mi place cind cineva imi sterge mesajele..., mai scrietti "OFFTOP" in ghilimele daca e offtop dar mesajele pur si simplu sunt rase.! dece!! ? | |
|
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Adminii atentie va-rog! Lun Mar 31, 2008 8:14 pm | |
| Simplu ca bună ziua, sunt șterse din cauza off topului și nu doar mesajele tale dar a tuturor unde găsesc off topuri (intră să vezi încă un mesaj off top scris de tine), nu pot înțelege la ce bun scrieți mesaje din 2 cuvinte care nu fac nici doi bani, de tipul "o daaaa iată mie asta nu-ni plashi, sau ceva de tipul: ap eu nu știu matinca e farsa...", fiți mai serioși, adică se primește dacă tu ai făcut off top, atunci eu doar trebuie să scriu în ghelimeli off top??? Și în așa caz, prin ce se diferențiază mesajul meu de mesajul tău?Peste tot unde este scris aici off top și subliniat, apasă că ele sunt butoane și duc direct la topicuri unde mesajele scrise de tine sunt off top, cu excepția la acest topic unde primul mesaj scris de tine este offt opic iar al doilea normal. Recitește, chibzuiește, analizează și ai să înțelegi greșelile. Te rog să fii atent și ai să observi că șterg nu doar mesajele (off top) scrise de tine, dar și de alte persoane. Crede-mă cum găsesc mesaje fără sens, imediat șterg, fiindcă eu sunt convins toți de aici pot gândi bine și să se exprime corect, dar lenea e mare cucoană și toți doresc pe prima pagină să fie în top 10. | |
|
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Adminii atentie va-rog! Lun Mar 31, 2008 9:13 pm | |
| - Apelsin4ik a scris:
- Offtop - e atunci cind nu se scrie la tema. asta e offtop !
pe viitor sa memorizezi. Chear daca eu sau alt om a scris : Da sunt deacord , or alt ceva nu inseamna ca e offtop. deci ... Seara buna. Știi posibil, nu am folosit expresia corect, deși nu sunt sigur de asta, dar când văd, sens în propoziții, clar , explicit, lămurit normal, atunci mesajul se acceptă, dacă nu atunci măcar să fie hazliu, nu doar bla bla bla și atât, ninici un sens, nici o lămurire, doar spațiu ocupat. Fii fericit, decizia-ți aparține | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Adminii atentie va-rog! | |
| |
|