Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi?

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi? Empty
MesajSubiect: Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi?   Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi? EmptyMier Iun 04, 2008 12:36 pm

Fiecare din noi a fost trădat,cineva din noi a trădat, ce înseamnă pentru voi trădarea din partea pritenului(ei), iubitei(ului), cum înțelegeți acest simt, puteți povesti și cazuri din viața personală sau a cunoscuților/apropiaților voștri.
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
sefaa

feminin Numarul mesajelor : 8
Varsta : 42
Localizare : shtob ya znala pe ce lume traiesk :)
Stare de spirit : caut handra :)
Data de inscriere : 03/04/2008

MesajSubiect: Re: Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi?   Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi? EmptyJoi Iun 05, 2008 9:42 am

Ion Minulescu « Celei care minte »

Eu stiu c-ai sa ma-nseli chiar maine...
Dar fiindca azi mi te dai toata.
Am sa te iert -
E vechi pacatul
Si nu esti prima vinovata!...

Si mai este un citat care zice> ... Suntem animalici cand ucidem....umani cand judecam si dumnezeieshti cand acordam iertarea...

Caneshna ca ar fi bine sa fie atat de simplu.... Renegat subiectul l-ai ales ca-n vorba sheia... m-ai trasnit taman unde ma doare... Toti cred ca am avut experienta de genul asta sau am tradat pe cineva (uneori poate involuntar si inconshtient)... Cand suntem tradati notiunea de "incredere" capata alte "culori" shi aspecte....

Eu de exemplu niciodata nu trec peste tradare... Asta inseamna ca trebuie sa-nvatz sa iert ... sau poate sa-nvatz sa aleg oamenii...
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

feminin Numarul mesajelor : 32
Varsta : 37
Localizare : Chisinau
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi?   Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi? EmptyJoi Iun 05, 2008 4:28 pm

cum a fost spus oricare din noi a fost tradat!!! dar cel mai dureros kind te tradeaza si te tradeaza atunci cind crezi ka in relatie totul e ideal iar pe din spatele tau face multe si de toate .. si kind deskoperi la tine se intoarce ku spatele.......

dar kit de greu in viata nu ne-ar fi trebuie sa trecem peste orice obstacol....

tradarea e greu de uitat dar daca alaturi este o persoana kare poate sa te sustina si satsi ofere umarul sau nu trebuie de refuzat .....

viata kontinua .. kit de dureroasa nu ar fi tradarea ... dupa asta va veni si klipa kind si noi vom fi fericitsi....
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi?   Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi? EmptyMar Iun 10, 2008 11:25 am

Să zic "cine n-a fost măcar o dată trădat să ridice mâina în sus " Smile) hazliu ar fi, fiindcă toți am fost trădați, ba chiar chiar și oameni cei dragi ne-au trădat deja sau/poate încă și vom mai fi trădați. Am fost și eu trădat de omul cel mai drag, fără de care nu-mi închipuiam viața, viitorul... chiar în momentul când mă simțeam fericit, cred că de asta nu-mi mai permit să mă deprind cu vre-o persoană. Cât privește de prieteni... anul împrejur suntem trădați de ei fiindcă aici deja joacă egoismul animalic în fiecare din noi și indiferent de aceasta iubesc lumea și oamenii, iar de fiecare dată find trădat mă străduiesc să distrug persoana trădătorului cât mai dureros (poate se v-a mai gândi și la durerile ce le provocase)... poh
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi?   Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi? Empty

Sus In jos

Trădare - ce înseamnă pentru fiecare din voi?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere pentru a adauga #Tiraspol in lista canalelor ce as vrea sa colaboreze cu #unbanmd

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Diverse subiecte-
Mergi direct la: