Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău

In jos 
+6
afrodyta
back2live
Apelsin4ik
angelllo
Pipetka
Renegat
10 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Susțineți propunerea de a acorda ajutor Orfelinatului de Copii?
Da
Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Vote_lcap100%Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Vote_rcap
 100% [ 11 ]
Nu
Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Vote_lcap0%Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 11

Sondaj inchis

AutorMesaj
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Empty
MesajSubiect: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyJoi Apr 03, 2008 8:46 pm

La internatul nr. 2 din Chișinău locuiesc și învață peste 700 de copii, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Mai mult de jumătate dintre ei sunt orfani, iar restul provin din familii sărace. Copiii ies rar din internat și nu prea au parte de sărbători. Cea mai mare bucurie pentru ei sunt vacanțele, când cei care au măcar o rudă post s-o viziteze. Însă orfanii nu au unde se duce și rămân la internat petrecându-și timpul desenând, dar nici acest lucru ne se întâmplă prea des, deoarece nu au albume și acuarele pentru toți. Și dacă acuarelele sunt un lux și copiii le folosesc mai rar, de pixuri și caiete au nevoie în fiecare zi.

Pentru a acorda un ajutor material Orfelinatului de copii din Chișinău, Echipa canalului #Hotin, propune să strângem niște bani pe care vom cumpăra lucruri necesare pentru copiii orfani. Doritorii de a acorda un ajutor bănesc (suma la dorințele și posibilitățile personale) se prezintă pe data de 20 aprilie în fața la Andy`s Pizza pe strada Bănulescu Bodoni, ora 17 00. Doritorii de a vizita orfelinatul pe data 24 aprilie ora 15 00 (pe această dată mergem la Orfelinat) se prezintă la orfelinat. Persoanele cu posibilități și dorință de a acorda ajutor material în haine, mâncăruri, cărți (în Română), alte obiecte de cancelarie se prezintă direct la orfelinat alte variante/detalii se discută pe loc la 20.04.2008.
Pentru ca prezentul proiect să fie mai eficient invităm să participe la acest proiect cunoscuți/amici/rude.

Ultima editare efectuata de catre Renegat in Vin Apr 04, 2008 8:27 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
Pipetka

Pipetka

feminin Numarul mesajelor : 28
Varsta : 38
Localizare : In cautare....
Stare de spirit : neutra
Data de inscriere : 20/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 12:21 am

Taks
da orfelinatu unde se afla a? in ce sector a? taks din partea mea bani.. daca e posibil asa...
Sus In jos
angelllo

angelllo

masculin Numarul mesajelor : 10
Varsta : 40

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 1:40 am

Ideea e super buna!
Hai sa fim cinstiti. Daca citesti acest Topic deacum ai posibilitatea de a te folosi de internet de calculator, nu mai vb de ceea de ce ne folosim in fie ce zi. Fiecare dintre noi ne dam bine seama ca undeva sta cineva si moare de foame, de frig... De ce sa nu ne retinem doar o singura zi de la un pachet de tigari de la o bere de la un lucru pe care il procuram in fiecare zi, de un lucru de la care ne putem abtine? Si de ce sa nu dam acesti bani pentru copii din orfelinate? Pentru noi poate si e un lucru mic, dar pentru ei o sansa de a avea ceea ce nu au acum. Administratia Canalului #Hotin va invita sa luati parte la acest proiect si sa incepem chiar acum a ne gindi la asta. Primul pe lista e Internatul Nr2 or. Chisinau. Daca o sa fim activi si o sa nemanifestam bine o sa continuam proiectul.

P.S. De a face un lucru rau nu e greu, un lucru bun e mai greu!
Va multumim anticipat!
Sus In jos
Apelsin4ik

Apelsin4ik

masculin Numarul mesajelor : 21
Varsta : 36
Localizare : Chisinau
Joburi/Distractii : M.A.I
Stare de spirit : bolnav

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 2:07 am

Sunt deacord cu autorul topicul-ui si as vrea sa antind si eu o mana de ajutor pentru copii din orfielinat... si sa le ajut cu ce pot.
Sus In jos
http://www.mirc-md.tk
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 12:04 pm

Taks
eu am asa o propuere nu doar cei de pe forum dar dati sa punem topic si pe #Moldova sa vdem ce se va primi. In iarna lui 2007 am facut fericiti copii de la un orfelinat de la Botanika o fost frumos... asa k ideea se merita si trebu so facem sa infloreasca... deci trebu de facut o publicitate si un anunt p mai multe canale opinia mea...
Sus In jos
angelllo

angelllo

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 12:13 pm

Taks
eu
am asa o propuere nu doar cei de pe forum dar dati sa punem topic si pe
#Moldova sa vdem ce se va primi. In iarna lui 2007 am facut fericiti
copii de la un orfelinat de la Botanika o fost frumos... asa k ideea se
merita si trebu so facem sa infloreasca... deci trebu de facut o
publicitate si un anunt p mai multe canale opinia mea...

Ideia cu publicitatea noi am analizato...e buna ideia dar nu prea credem ca o sa iasa... Mia vedem noi ce se poate de fact in privinta publicitatii si a atragerea a mai multor persoane in acest proeict!
Pipetka ms de sustinere!Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Empty
Sus In jos
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 12:36 pm

Am citit acest topic shi tot ce atsi scris mai sus dragii mei colegi de internet.. shi daca sincer.. mai nu mi sau scurs lacrimi in oki.. shtiu cum e asta sa pierzi pe cineva apropiat.. singur miam pierdut un parinte shi shtiu cum se simt sarmanii copi icare ishi pierd parintsii sau mai rau de cei care nici nu shtiu de ceea ce este asta sa ai mama sau tata... shi intradevar.. cum a spus mai sus shi angelllo, intra-adevar.. e destul sa ne abtsinem o singura zi de la o primblare cu rutiera, sa nu ne cumparam un paket de tsigari shi sa nu bem o bere.. shi deja se strang de la 50 la 100 lei.. shi sunt de parerea ca fie kiar shi cat de putsin.. un ban, o carte, o haina.. se pune de la mana la mana shi deja e inainte.. asha ca sunt de acord cu ideea shi ma bucur ca administratia s-a hotarat sa organizeze asha un proiect shi voi participa la el ku mare placere.. mai rau ca nush daca mi se va primi sa vin shi io in vizita pe data de 24.04 dar sper sa rezolv io kumva... in orice caz ma voi stradui.. shi voi fi shi mai bucuros shtiind ca tot ajutorul a ajuns la destinatsie..

ms inca o data administratiei...

Octav
Sus In jos
angelllo

angelllo

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 1:03 pm

Internat Nr2 or Chisinau str.Grenoble 191 tel.765833 (director)
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 1:34 pm

Taks
Eu aici am fost...cu comunitatea rupere.md. Atunci am fcaut donatie copiilor de 9-10 ani... acum tre de gindit la ce virsta de ani de ajutat. Nu putem p toti sai ajutam. Eu propun sa ne determinam cu virsta astfel ne va fi mai usor sa ne orietam.. Parerea mea.
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

feminin Numarul mesajelor : 32
Varsta : 37
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 1:37 pm

e o durere imensa cind iti perzi parintele .. dar daca ambii e si mai mare durerea.... este o durere care nimik in lume nu ti-o poate lekui!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
stiu cei asta ... am trecut si trec prin asta!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
din partea mea voi ajuta ku ce voi putea!!!!!
Sus In jos
angelllo

angelllo

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 1:58 pm

afrodyta iti multumim pentru sustinere...
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 2:13 pm

angelllo a scris:
afrodyta iti multumim pentru sustinere...

nu ka sustinere dar stiu ce inseamna sa ramii fara parinte si kit ii de dureros!!! o sa contactez sau ku viorel sau ku octav si imi voi akorda ajutorul!!

kit pot voi ajuta !!!!
Sus In jos
back2live

back2live

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 2:17 pm

Pipetka a scris:
Taks
Eu propun sa ne determinam cu virsta astfel ne va fi mai usor sa ne orietam.. Parerea mea.

shi cu restul copiilor ce facem?? oare nu sunt shi ei copii sau oameni? ei nu au nevoie de ajutor???
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 2:27 pm

Taks
Octav eu stiu k toti is kopii insa no sa putem pe toti sai ajutam e ireal + k nu vom fi multi parca vad. De asta mai bine ne concentram p un lucru si il facem bine decit p toate si nimik bun. + k sai multumim p toti intradevar trebu f. multe resurse.. si ma tem k nu se vor stringe.... de asta si zik....
Sus In jos
back2live

back2live

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 2:47 pm

Pipetka... intseleg ca e ireal sai ajutam pe toti shi ca p/u asta e nevoi de resurse mult mai mari.. atunci io propun sa strangem banii gramada (adik asha shi vom face pan la urma) shi sa cumparam strict necesarul p/u toti.. fie pixuri, caiete, creioane s.a.m.d... asta cred ca le trebuie de la varsta mika pan la cei mari deja.. shi atunci va fi fara suparare.. eu.. shi o parte din bani sa luam dulcuri sau fructe ceva p/u cei mikutsi... nar fi rau daca sar suna la director al acestui internat shi de aflat catsi kopii de ce varsta sunt... atunci kiar shi vom avea date fixe pe care va fi mult mai simplu sa ne axam...
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 2:52 pm

Octav
Ai drepatete noi cind am fost am luat cadori fiecaruia in parte si cadouri comune. Octav tre de sunat si de intrebat ke au mai mare nevoie... Ca directoarea stie mai bine situatia lor. Si astfel vom sti mai bine ce tre sa facem.. da deja fiecare aduce ce are ke haine ke jucarii bani etc...
Sus In jos
angelllo

angelllo

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 3:00 pm

Desigur ca o sa fie anuntata administratia internatului. NU vom merge pe neprins de veste, si clar ca se va discuta si problema cadourilor sau mai stiu ce sa va stringe acolo. (cum a zis Pipetka) Ei mai bine stiu ce le trebuie copiilor de acolo de cit noi.
Sus In jos
back2live

back2live

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 5:50 pm

da.... e foarte bine Angelllo.... Wink
deci... neam intseles.. Smile
daca ceva tsinetsi lumea la curent Smile
Sus In jos
angelllo

angelllo

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyVin Apr 04, 2008 6:20 pm

Copii de pind de lume... nu putem ca sa nu tinem lumea la curent...
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptySam Apr 05, 2008 9:54 am

Eu am asa o propunere.
de ce sa nu aducem si hainele tot pe data de 20 si le ia cineva aksa si in cazu in care vor multe sa le punem separat pu baitei fetite etc.
si ink ceva inafara de carti etc nu vom lua si jucarii a?
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptySam Apr 05, 2008 1:31 pm

eu o sa aduk manuale,carti!si deamu ajutor financiar!!!!
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptySam Apr 05, 2008 9:13 pm

Pipetka a scris:
Eu am asa o propunere.
de ce sa nu aducem si hainele tot pe data de 20 si le ia cineva aksa si in cazu in care vor multe sa le punem separat pu baitei fetite etc.
si ink ceva inafara de carti etc nu vom lua si jucarii a?

Eu am să fiu cu mașina, doritorii poate să aducă obiectele eu să adun/păstrez toate lucrurile în mașină.

Atenție cine dorește și are posibilitate pe data de 24 poate să ne însoțească la internat sau să vie direct în colo. O să avem viodeocamera în format dvd o să filmăm și o să postăm aici.
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyDum Apr 06, 2008 9:29 pm

Ok. Ramane doar de adunat si de vazut ce se va aduna.

P.S. Sa speram ca la noi 5 se vor mai alatura si alte persoane.
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Varsta : 36
Localizare : ..In ZBoR..
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyDum Apr 06, 2008 9:37 pm

Am mai participat la asa fel de manifestari, in cadrul Torrents.MD

Si data asta nu ma dau la o parte, deoarece sunt copii adorabili.. doar ca nu data de 20 nu o sa pot veni la off,deoarece e ziua de nastere Smile , de data asta e vorba un ajutor financiar, si cred ca voi transmite prin intermediul lui afrodyta.

Insa pe 24 vreau si eu sa merg.
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău EmptyDum Apr 06, 2008 9:42 pm

dEniSKa a scris:
Am mai participat la asa fel de manifestari, in cadrul Torrents.MD

Si data asta nu ma dau la o parte, deoarece sunt copii adorabili.. doar ca nu data de 20 nu o sa pot veni la off,deoarece e ziua de nastere Smile , de data asta e vorba un ajutor financiar, si cred ca voi transmite prin intermediul lui afrodyta.

Insa pe 24 vreau si eu sa merg.

deniska nici o problema eu probabil voi fi cu masina asaka poti sai dai si manualele de care nu ai nevoie si etc ....!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Empty

Sus In jos

Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Un pic de ajutor pt help-eri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Ajutor orfelinatului de copii din Chișinău-
Mergi direct la: