Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin

#unbanMD - Canal pentru ajutorul utilizatorilor mIRC || #Hotin - un canal distractiv și respectabil

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău

In jos 
+6
afrodyta
back2live
Apelsin4ik
angelllo
Pipetka
Renegat
10 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Susțineți propunerea de a acorda ajutor Orfelinatului de Copii?
Da
Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 Vote_lcap100%Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 Vote_rcap
 100% [ 11 ]
Nu
Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 Vote_lcap0%Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 11

Sondaj inchis

AutorMesaj
Bau`Bau

Bau`Bau

feminin Numarul mesajelor : 1
Varsta : 36
Localizare : Ialoveni
Stare de spirit : in`LovE
Data de inscriere : 06/04/2008

Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyDum Apr 06, 2008 9:45 pm

Crying or Very sad am sa incerc sa ajut si eu....nu promit,dar ma starui Wink
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Localizare : ..In ZBoR..
Stare de spirit : Angel`s 4ever
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyDum Apr 06, 2008 10:05 pm

afrodyta a scris:

deniska nici o problema eu probabil voi fi cu masina asaka poti sai dai si manualele de care nu ai nevoie si etc ....!!!

Taniusha, citeste mai atent mesajum meu anterior, pe 20 nu pot... am un motiv, da ce tine de carti... stii e ideie buna, doar ca o sa mai vorbim de asta, cum sa ti le dau... vedem...
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
afrodyta

afrodyta

feminin Numarul mesajelor : 32
Varsta : 37
Localizare : Chisinau
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyDum Apr 06, 2008 10:13 pm

deniska eu team inteles de la bun inceput!ma kontacttezi saptamina aceasta si klarificam!eu am facut legatura cu niste kolege de klasa ale tale si nici kolegi de ai mei kare tot vor acorda ajutor! Very Happy

deja suntem putin mai multi!
Sus In jos
angelllo

angelllo

masculin Numarul mesajelor : 10
Varsta : 40
Data de inscriere : 20/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyDum Apr 06, 2008 11:40 pm

afrodyta iti multumesc mult ca ai mai implicat si coligi...ar fi bine ca toti sa faca asta nu stiu colegi de lucru de scoala, prieteni..etc unu in+ foarte mult contiaza...
Sus In jos
back2live

back2live

masculin Numarul mesajelor : 84
Varsta : 39
Localizare : Republica Moldova - Chișinău
Stare de spirit : Stare de spirt
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyLun Apr 07, 2008 10:56 am

dEniSKa a scris:
si cred ca voi transmite prin intermediul lui afrodyta.

Insa pe 24 vreau si eu sa merg.

Deniska.. posibil ca atunci pe 24 voi merge shi io.. Smile
apropo... daca mergi pe 24... ap gateshte berea... Smile shtii tu de ce Wink
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyLun Apr 07, 2008 3:09 pm

angelllo a scris:
afrodyta iti multumesc mult ca ai mai implicat si coligi...ar fi bine ca toti sa faca asta nu stiu colegi de lucru de scoala, prieteni..etc unu in+ foarte mult contiaza...

fac tot posibilul ! sun la persoane care stiu ka poate se acorde ajutor!!

noi avem toto necesarul pentru a duce un mod normal de viatsa ... insa kopii acestia nu ... si trebuie sai ajutam ... fiecare poate sa-si akorde ajutorul..dorintsa de ar fie!!
Sus In jos
mask

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 06/03/2008

MesajSubiect: Frumos gest   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyLun Apr 07, 2008 7:16 pm

Frumos gest din pacate nu am cum sa ajut aici , cu cat ca as avea posibilitatea , orcum merita apreciata ideea , bravo viorel
Sus In jos
Renegat
Admin
Renegat

masculin Numarul mesajelor : 106
Varsta : 43
Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală
Data de inscriere : 03/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMar Apr 08, 2008 9:48 am

La moment am fost anunțat de mai mulți doritori să participe la această acțiune și nu doar dintre utilizatorii mIRC -ului. Să sperăm că se învață lumea și a crescut deja din pelinci, când doar vărbesc iar fapte nimic, sincer foarte mult sper.

De la vorbă până la faptă adesea e un mare ocean.
Sus In jos
http://www.respect.ace.st
Leo_X

Leo_X

masculin Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMier Apr 09, 2008 9:31 am

Renegat a scris:
De la vorbă până la faptă adesea e un mare ocean.

cine nu e deacord cu afirmatia va demonstra in parilie Very Happy
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMier Apr 09, 2008 11:12 am

Leo_X a scris:
cine nu e deacord cu afirmatia va demonstra in parilie Very Happy

aici deja ramine pe conștiința fiecaruia!cineva intradevar are nevoie de ajutorul nostru!
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

feminin Numarul mesajelor : 28
Varsta : 38
Localizare : In cautare....
Stare de spirit : neutra

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMier Apr 09, 2008 2:24 pm

Eu cred ca daca lumea scrie la tema inseamna ca se va implika. asa k mai asteptam doritori sa ajute copii
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyLun Apr 21, 2008 8:34 am

Pipetka a scris:
mai asteptam doritori sa ajute copii

mdea..... sau vazut ieri doritorii!!deja ramine pe sovistea fiecaruia!
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyLun Apr 21, 2008 4:54 pm

afrodyta a scris:
Pipetka a scris:
mai asteptam doritori sa ajute copii

mdea..... sau vazut ieri doritorii!!deja ramine pe sovistea fiecaruia!

Mdea de vb putem vb tati dar cind e vb de fapte cam slabuts. Pacat k asa mutini doritari de a face un lucru minunat.. si d a alasa in urma sa ceva bun si frumos... Pacat totusi...
Sus In jos
Leo_X

Leo_X

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMar Apr 22, 2008 9:17 pm

pai cum a spus is Renegat... e un mare ocean... dar sa nu ne legam de asta... nu e atit de simplu...neam strins si am facut (nu e zi de nastere...la care tot nu toti vin de obicei rendeer )

ce tine de mine in ziua ceea nu numai ca nu aveam posibilitate sa ies... dar nici bani nu aveam Sad maxim 10 lei in portmoneu cu care si eu trenuia sa traiesc inca 2 zile pale ...
... impuscatima... daca merit afro ... in aparare mea voi inainta propunerea...
sa fie deschis un cont in banca pentru donatii. la vreun sfirsit de sezon..cind sacul cu bani se va umple plecam la cei ce au nevoie. cheers
Sus In jos
back2live

back2live

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMier Apr 23, 2008 11:42 am

Leo_X a scris:
ce tine de mine in ziua ceea nu numai ca nu aveam posibilitate sa ies... dar nici bani nu aveam Sad maxim 10 lei in portmoneu cu care si eu trenuia sa traiesc inca 2 zile pale ...

nici akum inka nu e tarziu sa donezi ceva (nu numai decat bani) (SHI SIGUR DACA AI DORINTA)
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMier Apr 23, 2008 3:59 pm

Leo_X a scris:
sa fie deschis un cont in banca pentru donatii. la vreun sfirsit de sezon..cind sacul cu bani se va umple plecam la cei ce au nevoie. cheers

sa spus de la bun inceput ka nui obligatoriu bani pot fi haine ,jukarii,carti ...principalul dorintsa sa fie!!!

miine mai este zi ,mai o posibilitate sa ajutsi pe cei ce intradevar au nevoie!
Sus In jos
Pipetka

Pipetka

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMier Apr 23, 2008 7:05 pm

Leo_X nu exista NU POT exista NU VREU....

P.S. ajunge cu vorba sa se treaca la fapte
Sus In jos
dEniSKa

dEniSKa

masculin Numarul mesajelor : 45
Localizare : ..In ZBoR..
Data de inscriere : 12/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyJoi Apr 24, 2008 8:37 pm

uite ca a fost... nu rau pentru prima data.. saptamina viitoare, veti putea sa vedeti poze, de la masa de duminica... la care va fi si un parinte... rechezitele scolare, vor merge in mare pentru copii din clasele a 5... nu rau...

asteptam data viitoare.. cu nerabdare... Multumesk la toti care au participat...
Sus In jos
http://angel-city.ucoz.org
Leo_X

Leo_X

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyVin Apr 25, 2008 3:29 am

Pipetka a scris:
Leo_X nu exista NU POT exista NU VREU....

P.S. ajunge cu vorba sa se treaca la fapte

as imparte cu tine optimismul... dar credema ca nu degeaba stramosii din est aveau tost...
"TEXT SCRIS IN LIMBA RUSĂ; CEA CE ESTE CATEGORIC INTERZIS PE ACEST FORUM (ADMINISTRATOR)"
...

as fi happy sa reusesc totusi...macar data viitoare sunny
Sus In jos
afrodyta

afrodyta

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyDum Apr 27, 2008 8:59 pm

S-a facut un lukru bun!!
akum asteptam pozele Very Happy Very Happy
sa strins kit a fost posibil si atit.... speram ca data viitoare vor fi mai multi!!!! Exclamation Exclamation
Sus In jos
back2live

back2live

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 EmptyMier Apr 30, 2008 12:21 pm

da da, vom spera shi vom ashtepta data viitoare mai multi, insa, tre sa fim multamiti shi de ceea ce a fost data asta, deoarecem totushi, mai bine asa decat in genere nimik....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău   Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Un pic de ajutor pt help-eri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum al canalelor #unbanMD & #Hotin :: Ajutor orfelinatului de copii din Chișinău-
Mergi direct la: