| Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău | |
|
+6afrodyta back2live Apelsin4ik angelllo Pipetka Renegat 10 participan?i |
|
Susțineți propunerea de a acorda ajutor Orfelinatului de Copii? | Da | | 100% | [ 11 ] | Nu | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 11 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bau`Bau
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 36 Localizare : Ialoveni Stare de spirit : in`LovE Data de inscriere : 06/04/2008
| |
| |
dEniSKa
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 36 Localizare : ..In ZBoR.. Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Dum Apr 06, 2008 10:05 pm | |
| - afrodyta a scris:
deniska nici o problema eu probabil voi fi cu masina asaka poti sai dai si manualele de care nu ai nevoie si etc ....!!! Taniusha, citeste mai atent mesajum meu anterior, pe 20 nu pot... am un motiv, da ce tine de carti... stii e ideie buna, doar ca o sa mai vorbim de asta, cum sa ti le dau... vedem... | |
|
| |
afrodyta
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 37 Localizare : Chisinau Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Dum Apr 06, 2008 10:13 pm | |
| deniska eu team inteles de la bun inceput!ma kontacttezi saptamina aceasta si klarificam!eu am facut legatura cu niste kolege de klasa ale tale si nici kolegi de ai mei kare tot vor acorda ajutor! deja suntem putin mai multi! | |
|
| |
angelllo
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 40 Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Dum Apr 06, 2008 11:40 pm | |
| afrodyta iti multumesc mult ca ai mai implicat si coligi...ar fi bine ca toti sa faca asta nu stiu colegi de lucru de scoala, prieteni..etc unu in+ foarte mult contiaza... | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Lun Apr 07, 2008 10:56 am | |
| - dEniSKa a scris:
- si cred ca voi transmite prin intermediul lui afrodyta.
Insa pe 24 vreau si eu sa merg. Deniska.. posibil ca atunci pe 24 voi merge shi io.. apropo... daca mergi pe 24... ap gateshte berea... shtii tu de ce | |
|
| |
afrodyta
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 37 Localizare : Chisinau Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Lun Apr 07, 2008 3:09 pm | |
| - angelllo a scris:
- afrodyta iti multumesc mult ca ai mai implicat si coligi...ar fi bine ca toti sa faca asta nu stiu colegi de lucru de scoala, prieteni..etc unu in+ foarte mult contiaza...
fac tot posibilul ! sun la persoane care stiu ka poate se acorde ajutor!! noi avem toto necesarul pentru a duce un mod normal de viatsa ... insa kopii acestia nu ... si trebuie sai ajutam ... fiecare poate sa-si akorde ajutorul..dorintsa de ar fie!! | |
|
| |
mask
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Frumos gest Lun Apr 07, 2008 7:16 pm | |
| Frumos gest din pacate nu am cum sa ajut aici , cu cat ca as avea posibilitatea , orcum merita apreciata ideea , bravo viorel | |
|
| |
Renegat Admin
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 43 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Joburi/Distractii : Ma joc cu viața personală Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mar Apr 08, 2008 9:48 am | |
| La moment am fost anunțat de mai mulți doritori să participe la această acțiune și nu doar dintre utilizatorii mIRC -ului. Să sperăm că se învață lumea și a crescut deja din pelinci, când doar vărbesc iar fapte nimic, sincer foarte mult sper. De la vorbă până la faptă adesea e un mare ocean. | |
|
| |
Leo_X
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 39 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mier Apr 09, 2008 9:31 am | |
| - Renegat a scris:
- De la vorbă până la faptă adesea e un mare ocean.
cine nu e deacord cu afirmatia va demonstra in parilie | |
|
| |
afrodyta
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mier Apr 09, 2008 11:12 am | |
| - Leo_X a scris:
- cine nu e deacord cu afirmatia va demonstra in parilie
aici deja ramine pe conștiința fiecaruia!cineva intradevar are nevoie de ajutorul nostru! | |
|
| |
Pipetka
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 38 Localizare : In cautare.... Stare de spirit : neutra Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mier Apr 09, 2008 2:24 pm | |
| Eu cred ca daca lumea scrie la tema inseamna ca se va implika. asa k mai asteptam doritori sa ajute copii | |
|
| |
afrodyta
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Lun Apr 21, 2008 8:34 am | |
| - Pipetka a scris:
- mai asteptam doritori sa ajute copii
mdea..... sau vazut ieri doritorii!!deja ramine pe sovistea fiecaruia! | |
|
| |
Pipetka
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 38 Localizare : In cautare.... Stare de spirit : neutra Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Lun Apr 21, 2008 4:54 pm | |
| - afrodyta a scris:
- Pipetka a scris:
- mai asteptam doritori sa ajute copii
mdea..... sau vazut ieri doritorii!!deja ramine pe sovistea fiecaruia! Mdea de vb putem vb tati dar cind e vb de fapte cam slabuts. Pacat k asa mutini doritari de a face un lucru minunat.. si d a alasa in urma sa ceva bun si frumos... Pacat totusi... | |
|
| |
Leo_X
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 39 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mar Apr 22, 2008 9:17 pm | |
| pai cum a spus is Renegat... e un mare ocean... dar sa nu ne legam de asta... nu e atit de simplu...neam strins si am facut (nu e zi de nastere...la care tot nu toti vin de obicei ) ce tine de mine in ziua ceea nu numai ca nu aveam posibilitate sa ies... dar nici bani nu aveam maxim 10 lei in portmoneu cu care si eu trenuia sa traiesc inca 2 zile ... ... impuscatima... daca merit ... in aparare mea voi inainta propunerea... sa fie deschis un cont in banca pentru donatii. la vreun sfirsit de sezon..cind sacul cu bani se va umple plecam la cei ce au nevoie. | |
|
| |
back2live
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 39 Localizare : Republica Moldova - Chișinău Stare de spirit : Stare de spirt Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mier Apr 23, 2008 11:42 am | |
| | |
|
| |
afrodyta
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mier Apr 23, 2008 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Pipetka
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mier Apr 23, 2008 7:05 pm | |
| Leo_X nu exista NU POT exista NU VREU.... P.S. ajunge cu vorba sa se treaca la fapte | |
|
| |
dEniSKa
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 36 Localizare : ..In ZBoR.. Stare de spirit : Angel`s 4ever Data de inscriere : 12/03/2008
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Joi Apr 24, 2008 8:37 pm | |
| uite ca a fost... nu rau pentru prima data.. saptamina viitoare, veti putea sa vedeti poze, de la masa de duminica... la care va fi si un parinte... rechezitele scolare, vor merge in mare pentru copii din clasele a 5... nu rau...
asteptam data viitoare.. cu nerabdare... Multumesk la toti care au participat... | |
|
| |
Leo_X
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Vin Apr 25, 2008 3:29 am | |
| - Pipetka a scris:
- Leo_X nu exista NU POT exista NU VREU....
P.S. ajunge cu vorba sa se treaca la fapte as imparte cu tine optimismul... dar credema ca nu degeaba stramosii din est aveau tost... "TEXT SCRIS IN LIMBA RUSĂ; CEA CE ESTE CATEGORIC INTERZIS PE ACEST FORUM (ADMINISTRATOR)" ... as fi happy sa reusesc totusi...macar data viitoare | |
|
| |
afrodyta
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Dum Apr 27, 2008 8:59 pm | |
| S-a facut un lukru bun!! akum asteptam pozele sa strins kit a fost posibil si atit.... speram ca data viitoare vor fi mai multi!!!! | |
|
| |
back2live
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău Mier Apr 30, 2008 12:21 pm | |
| da da, vom spera shi vom ashtepta data viitoare mai multi, insa, tre sa fim multamiti shi de ceea ce a fost data asta, deoarecem totushi, mai bine asa decat in genere nimik.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău | |
| |
|
| |
| Ajutor Orfelinatului de copii din Chișinău | |
|